Cloudoplossingen die je laten groeien en succesvol zijn

Flowerbed is je implementatiepartner voor Microsoft Azure
In de cloud werken is niks nieuws. Daarom is de groei van ‘de cloud’ en cloudoplossingen de afgelopen jaren enorm. Niet alleen kwantitatief, maar ook kwalitatief. Met name vorig jaar heeft laten zien dat werken in de cloud – werken op afstand – niet meer weg te denken is. Toch zijn er nog genoeg vragen, over veiligheid en implementatie. Laten dat nu onze specialiteiten zijn.

In 2020 is online, in de cloud werken geëxplodeerd. Waar we het meest horen over de consumenten kant – werken met Micorsoft Teams – geldt dat zeker ook voor de zakelijk kant. Microsoft is daar het grote voorbeeld. In 2020 groeide het Azure-platform met ruim een derde. Al jaren is de strategie van Microsoft ‘mobile first, cloud first’; focus op de digitale transformatie. Want volgens CEO Satya Nadella ligt daar de winst voor ondernemingen. En dat denken wij ook.

Flowerbed is ook al jaren actief in de digitale transformatie van organisaties. Wij hebben ons in die jaren zowel op de implementatie en transformatie naar de cloud, maar misschien nog wel belangrijker, op de veiligheid rond werken in de cloud en dan met name op het Azure-platform gericht. Want we weten dat daar vragen over bestaan. ‘Hoe veilig is het om op Azure te werken?’ ‘Wat betekent dat voor mijn data?’ ‘Wat als er iets gebeurt?’ Die vragen kunnen wij voor je beantwoorden.

Het framework en de vangrails

Maar niet alleen dat: Flowerbed is ook je partner voor de implementatie van Azure binnen je ICT-omgeving. Samen kijken we wat nodig is, maken we een plan en verzorgen we de implementatie. Wij creëren de vangrails: het framework waarin jouw organisatie kan werken en kan groeien. Als Automation-partner helpen we je bij de ontwikkeling van je platform en kijken samen hoe we de groei van je infrastructuur kunnen realiseren. Daarbij kijken we nadrukkelijk ook naar de veiligheid. Onze Cybersecurity oplossingen bieden inzicht en leveren diensten om uw systemen gezond te houden. Met oplossingen van Fortinet, Tenable en Trend Micro zorgen we voor een optimale beveiliging van je systemen. En met Backup en Archiving oplossing van Barracuda stellen wij data veilig. We kiezen juist voor deze oplossingen, omdat ze naadloos aansluiten op het Azure-platform.

Microsoft Gold Partner

Door de jaren heen hebben we veel kennis en expertise opgedaan. Dat hebben we bewezen bij onze klanten, maar ook aan Microsoft. Daarom zijn we al enkele jaren Gold Partner en heeft Microsoft ons tot T-1 Cloud Solution Provider gekwalificeerd. Dat betekent we ook als eerste- en tweedelijns helpdesk klanten kunnen ondersteunen, als dat nodig is. Maar het betekent vooral dat we een volledige ICT-partner zijn, gericht op Microsoft Azure. Een partner die klaar staat om je niet alleen technische, maar ook strategisch bij te staan.

“Het volgende decennium van economische prestaties voor elk bedrijf zal worden bepaald door de snelheid van hun digitale transformatie,” stelt Nadella. Flowerbed staat klaar om je bij die digitale transformatie te helpen. Wil je meer weten over Microsoft Azure, hoe Flowerbed je helpt bij de implementatie en op welke manier we ervoor zorgen dat je veilig (applicaties) kunt ontwikkelen en groeien? Neem dan contact met ons op.

Flowerbed is je implementatiepartner voor Microsoft Azure
Relevante links