De vakantie staat voor de deur! Maar wie nog meer…?

Is je IT omgeving goed geregeld? Ook als jij er niet bent?
Oké, we laten de boel de boel, op de zaak het loopt allemaal wel door, we kunnen weer, eindelijk: vakantie! Dus vergeet je niet om je zonnebrand en muggenspray in te pakken. En neem je als je bestemming buiten Europa ligt ook maar een muskietennet mee. Voor de zekerheid. Beter mee dan om verlegen. Blijf je in Europa en heb je geen zin in uren in de rij op Schiphol, dan breng je de banden van je auto natuurlijk ook nog even op spanning (en die van je fiets als je in Nederland blijft). En weg ben je. Goed voorbereid. No risks. Safety first.

Online gespuis

Uh… maar hoe zit het met je bedrijf wat betreft die safety en risks? Niet dat hackers en ander online gespuis alleen in de vakantietijd hun slag slaan, integendeel, die dreiging is er voortdurend, maar weet je zeker van dat je IT zo up-to-date en goed beveiligd is dat je vroeg of laat toch niet uit de bocht vliegt? Oftewel, staat je IT-huis ook echt als een huis? Is het een moderne, goed doordachte constructie. Opgetrokken uit kennis, kunde en expertise en voorzien van een technologische inrichting die iedere organisatie anno nu feitelijk nodig heeft? Een solide constructie dus, waarin alle processen op orde zijn en die naadloos aansluit op je organisatie. Want dat is wat je nodig hebt om veilig te kunnen blijven werken en tegelijkertijd e-criminelen buiten je digitale voor-, achter- en kluisdeur te houden.

Integraal en afdoende

Minimale risico’s en maximale veiligheid beginnen bij kunde, maar vooral bij kennis. Niet alleen van technologie en beveiliging, ook van organisaties, van wat de zelfkant van deze wereld zoal uitvoert en natuurlijk van de processen binnen jouw organisatie. Het resultaat: een solide IT-vesting, volledig afgestemd op jouw bedrijfsvoering en gebruiksvoorkeuren. Dat kunnen wij voor je verzorgen. Integraal en afdoende. Uiteraard. Want wat betreft beveiliging is alleen het allerbeste goed genoeg. Voor minder doen we het niet.

Zorgeloos ondernemen

Misschien iets om op je vakantieadres eens over na te denken. Als je toch inlogt op je mail of andere extern benaderbare tool (zonder dat er iemand achter je aan naar binnen glipt mogen we hopen…). Weet je wat, bel ons anders even als je terug bent. Lopen we gewoon eens samen door je organisatie en IT en kijken we hoe we je kunnen helpen om te waarborgen dat je zorgeloos kunt blijven ondernemen.

Een hele fijne vakantie. Neem het ervan, maar pas wel een beetje op je portemonnee. Analoge zware jongens (en meisjes) zijn wél vooral actief in de vakantieperiode…

Relevante links