2021 een jaar om naar uit te kijken

Flowerbed 2021
Want iedereen is het er wel over eens: 2020 was een apart jaar. Maar hoe gek het ook klinkt, er zijn ook zeker positieve dingen gebeurd. We hebben onder meer kunnen zien dat werken in de Cloud enorm veel voordelen heeft. Zo werd het mogelijk om ontzettend snel te schakelen in het begin van dit jaar, en konden organisaties toch zoveel als mogelijk hun werkzaamheden blijven voortzetten. Met sessies in Teams en Zoom kon het werk doorgaan en leerden wij elkaar letterlijk vanuit een andere kant kennen; soms met een waslijn of huisdier op de achtergrond. Het heeft laten zien dat technologie ons ondersteunt en verder brengt.
Ook voor ons en onze klanten was het een bewogen jaar. Ook zij moesten vaak ineens overschakelen naar virtueel werken. Gelukkig was dat iets waar wij bij konden helpen. Want op afstand of virtueel werken is voor ons niets nieuws. Daarom konden we dan ook als partner gelijk inspringen op alle vragen van onze klanten en waar nodig konden we ze zowel op afstand, maar ook zeker op locatie ondersteunen. Uiteraard altijd op een veilige manier. Komend jaar wordt het jaar van… Wat velen niet weten, is dat achter de schermen wij ontzettend druk geweest zijn. Niet alleen in het nog meer verbeteren van onze dienstverlening – want het kan altijd beter – maar ook in een heel ander opzicht. De afgelopen 20 jaar is DITP uitgegroeid tot een belangrijke ICT-partner van veel organisaties. Door de jaren heen hebben we onze diensten flink uitgebreid, zodat we op vrijwel elk vlak een strategische partner voor onze klanten werden. Maar onze passie ligt bij ligt bij mooie projecten en complexe techniek. Wij willen met jullie meedenken over hoe je op een slimme en veilige manier je werkzaamheden kunnen uitvoeren. Met pragmatische oplossingen en toegewijde projectmanagers en engineers, staan we zij aan zij jullie. Zo leveren we het hoogste niveau van Managed Services voor uw organisatie. We adviseren onze klanten op basis van de data, implementeren oplossingen, trainen medewerkers waar nodig en managen IT-omgevingen.
Daarom willen wij onze focus duidelijk neerzetten, onder meer met een naamsverandering. Verder blijven we dezelfde mensen en hanteren dezelfde werkwijze, met nog meer passie en toewijding naar jullie en voor onze samenwerking. We zullen snel meer vertellen over onze plannen en onze nieuwe naam. Blijf ons dus vooral volgen hier.
Tot die tijd wensen we iedereen, ondanks wat er allemaal gebeurd is dit jaar, fijne feestdagen en een veilig uiteinde van 2020 toe.
Flowerbed 2021
Relevante links