Flowerbed breidt uit met Microsoft kennis én diensten

Flowerbed breidt uit met Microsoft kennis én diensten
Ons aanbod aan Managed Service groeit gestaag. Daarmee helpen wij onze klanten, maar het betekent ook dat het nog belangrijker geworden is om onze dienstverlening ook beheersbaar te houden. Standaardisatie is daarbij het toverwoord onder andere omdat wij daardoor onze klanten beter kunnen bedienen, sneller kunnen onboarden en aan toenemende wet- en regelgeving blijven voldoen. Om dat te realiseren blijft Flowerbed specialisten werven en samenwerken met gespecialiseerde strategische partners. Wij zijn blij om te melden dat wij deze zomer ons versterkt hebben met Kenneth van Surksum. Met zijn MVP-status brengt hij zijn kennis op het gebied van een veilige en compliant werkplek mee.

Wat is een MVP?

MVP staat voor Microsoft Valuable Professional, dat is een internationale erkenning die aan bewezen experts door Microsoft gegeven wordt. Experts die aan een groot aantal Microsoft voorwaarden voldoen kunnen deze waardevolle titel verdienen. Jaarlijks vindt er ook een beoordeling plaats binnen de community van alle MVP’s om hun titel te prolongeren. Het levert een aantal privileges op: 

  • Een MVP heeft direct toegang tot de bron; ze kunnen direct in contact treden met de productteams van Microsoft.
  • Eén keer per jaar worden MVP’s uitgenodigd op het hoofdkantoor van Microsoft en geven input tijdens feedbacksessies om nog betere producten te ontwikkelen (Onder NDA, een Non Disclosure Agreement).
  • Een MVP is onderdeel van een internationale community van specialisten die elkaar inspireren en versterken, bijvoorbeeld door kennis uit te wisselen van lokale behoeften. 

Wat betekent dit voor jou?

Als klant van Flowerbed profiteer je ook van onze samenwerkingen met experts. Kenneth verwoordt het als volgt: ‘Hoewel veel van wat ik hoor in vertrouwen is, bestaat er wel de mogelijkheid om klanten proactief in de juiste richting te sturen en te helpen met het formuleren van een betere visie. Zeker als het gaat om veilige werkplekken is dat van belang. Bovendien kan het voor klanten interessant zijn dat ik verzoeken (feature request) direct bij productteams van Microsoft kan neerleggen. Dat is een belangrijke waarde van mijn partnership met Flowerbed.’ 

De gezamenlijke ambitie gaat over zowel veilig als compliant zijn

Met de expertise van Kenneth zijn we niet alleen in staat om een veilige werkplek voor onze klanten te realiseren, maar ook een werkplek die voldoet aan wet- en regelgeving van de desbetreffende klant of sector. Onze gezamenlijke ambitie is om bewezen brancheproposities als standaarden op het gebied van veiligheid en compliance verder in de markt te zetten. Voor de retailsector en accountancywereld hebben we dit bijvoorbeeld al samen ontwikkeld. (Een veilige werkplek voor een accountant is iets anders dan een veilig kassasysteem voor de retail). Wat eenmaal voor een bepaalde branche als standaard werkt en veilig functioneert, volgens actueel geldende wettelijke voorschriften, is eenvoudige te kopiëren naar gelijksoortige bedrijven. 

Wil je ook profiteren van veilige, compliant werkplekken?

Neem dan contact met ons op.


Flowerbed breidt uit met Microsoft kennis én diensten
Relevante links