Flowerbed Engineering; terug naar onze passie

Flowerbed 2021 start
Een startup met 20 jaar ervaring. Dat klinkt als een contradictie, maar niets is minder waar. Want we beginnen eigenlijk opnieuw maar vergeten niet wie we zijn, wat we weten en wat we kunnen: als partner jou controle geven over IT, met een minimum aan risico’s en maximale veiligheid, zodat jouw onderneming kan doen waar jullie goed in zijn, op de meest veilige manier.
Al ruim 20 jaar zijn we een partner, waarbij we niet alleen leveren, maar ook met onze klanten meedenken over de oplossing. Voor ons, DITP Beheer en Exploitatie, stond al die tijd één ding voorop: Wij willen ervoor zorgen dat onze klanten een infrastructuur hebben die veilig en betrouwbaar is. Waarbij we niet alleen de oplossing neerzetten, maar ook samen constant kijken of die oplossing nog wel toereikend is. Dus niet alleen de vinger op de zere plek leggen, maar op basis daarvan met ideeën en nieuwe oplossingen komen.
Zoals gezegd, is DITP de afgelopen jaren flink gegroeid. Daar hebben we veel profijt van gehad, maar het heeft ons ook doen beseffen dat we ons nog meer willen focussen op wat wij doen en waar we goed in zijn. We wilden weer terug naar waar onze passie ligt: volledige focus op Risk & Control en uiteraard in samenwerking met onze klanten. We wilden onze identiteit nog duidelijker benadrukken. Daarom hebben we besloten om onder een nieuwe naam verder te gaan.
Flowerbed Engineering

Een naam is maar een naam. Wat we doen en hoe we dat doen, is wie we zijn. Maar een naam moet wel iets hebben. Het moet herkenbaar zijn. Uitstralen waar onze passie ligt. Vandaar dat we ervoor gekozen hebben om Engineering erin te verwerken. Want dat doen we het liefst: een infrastructuur realiseren die niet alleen voldoet aan de eisen van onze klanten, maar tegelijkertijd zó veilig is dat ze vrijwel geen risico lopen. Die de ruimte geeft om te groeien en oplossingen biedt die waarde creëren.

Wij willen met jullie meedenken over hoe je op een slimme en veilige manier je werkzaamheden kunnen uitvoeren. Met pragmatische oplossingen en toegewijde projectmanagers en engineers, staan we zij aan zij met jullie. Want onze klanten zijn het belangrijkst. Wij zijn een boetiek, die er alles aan doet om de juiste oplossing te vinden. Dat zijn we al 20 jaar en nu dus met een nieuwe identiteit maar dezelfde entiteit. We beginnen opnieuw, maar toch ook weer niet. We zijn die startup met 20 jaar ervaring. Net even anders dan anders, want dat zit in ons DNA.

We keep you covered!
Flowerbed 2021 start
Relevante links