Flowerbed is nu een AWS Marketplace Consulting-partner

AWS Marketplace
We zijn verheugd aan te kondigen dat DITP nu een AWS Marketplace Consulting-partner is. Dit geeft ons de mogelijkheid om klanten te ondersteunen bij het versnellen van innovatie door eerst hun softwareleveringsketen te transformeren, hen verder te adviseren bij het moderniseren van inkoop voor duizenden softwareproducten en om geoptimaliseerde en flexibele prijzen te bieden voor belangrijke Flowerbed -partners zoals Trend Micro / Fortinet / Barracuda / Tenable / Splunk.
De plek voor al je oplossingen

AWS Marketplace is een digitale catalogus die klanten gebruiken om oplossingen te bouwen en hun bedrijf te runnen. Marketplace is ideaal om software, gegevens en services van derden te zoeken, kopen, implementeren en beheren, en vereenvoudigt ook softwarelicenties en -aankopen met flexibele prijsopties en meerdere implementatiemethoden. De omgeving bevat duizenden softwarelijsten uit populaire categorieën zoals beveiliging, machine learning, bedrijfstoepassingen, infrastructuur, gegevens en analyses, en DevOps. Denk bijvoorbeeld aan oplossingen van onder meer Tenable, Barracuda, Trend Micro en Fortinet.

Wij begrijpen innovatie

Wij herkennen de waarde en de kracht van een Cloud-first strategie. Wij begrijpen dat dat nodig is om echte innovatie te bewerkstelligen. We zien ook in dat je dan een omgeving nodig waarbij je oplossingen snel kunt implementeren en uitrollen. Want je kunt geen dagen meer wachten totdat de software klaar is voor gebruik. Je moet er nu mee aan de slag kunnen. Doordat AWS Marketplace ons geselecteerd heeft als Consulting Partner, zijn we in staat om klanten daarin te ondersteunen. Door samen te kijken wat nodig is, wat werkt en welke vendors daarbij passen. Omdat wij ook partner zijn met vendors die hun oplossingen op AWS Marketplace aanbieden, kunnen we snel schakelen en kunnen we bemiddelen in de kosten. Daarnaast zullen ook onze eigen services en ontwikkelingen via AWS Marketplace te vinden zijn.

Een echte win-win situatie

Dat AWS Marketplace ervoor kozen heeft om ons als partner te selecteren, is wat ons betreft echt een win-win situatie. Wij kunnen klanten op deze manier nog beter ondersteunen bij het beheer van hun IT-infrastructuur, hen adviseren over de mogelijkheden en oplossingen die er zijn en IT-oplossingen tegen een scherpe prijs bieden. Klanten kunnen op deze manier zich nog meer richten op innovatie en hun software distributie inpassen in hun Cloud-first strategie. Want zoals gezegd, daar ligt de kracht en daar ligt de waarde van iedere organisatie. Wil je weten wat wij voor je kunnen doen als AWS Marketplace partner? Neem dan contact op. We staan je graag te woord.