Gun ook je IT-beheerder eens een ontspannende vakantie…

Dit is een luchtige vakantieblog die extra lucht geeft, maar wel met een serieuze boodschap, want…De zomervakantie is weer in volle gang, minder collega’s zijn aan het werk, maar het bedrijf moet blijven draaien. Dat kan niet zonder IT-ondersteuning, want zonder technologie en communicatie vallen werkzaamheden stil. Er kan echter altijd ergens ‘een kink in de kabel’ zijn. Daarom bestaan er veel bedrijven waarbij de IT-beheerder of manager doorwerkt vanaf zijn of haar vakantieadres.
Gun je IT-beheerder ook (eens)vakantie! Hoezo een wifi-verbinding op de camping, de hotelkamer of in het appartement? Ook als jouw IT-afdeling slechts een kleine bezetting heeft is dat helemaal niet nodig. Lees vooral nog even door wat daar de reden van is. Een werkgever die de IT-beheerder ook een rustmoment gunt is bovendien een betere maatschappelijk verantwoorde ondernemer. Daarnaast is het plezierig als iedereen na de vakantie weer, goed uitgerust, een frisse start kan maken. Rust voorkomt ook kostbare fouten en als het om technologie gaat kunnen fouten vaak grote gevolgen hebben.

Wij draaien door…

Maar dan op een positieve manier: we zijn gek op IT! Voor veel IT-werkzaamheden zijn wij bij onze klanten het tijdelijke vangnet in de vakantieperiode. Denk bijvoorbeeld aan het beheren van Windows servers maar ook aan werkplekbeheer: alles wat met de moderne Microsoft 365 werkplek te maken heeft. Zowel op locatie als remote verlenen we onze diensten. Wat kun je van ons verwachten? Mensen met diepgaande en actuele technische kennis en vooral ook uitstekende communicatieve vaardigheden en samenwerking. Een goed functionerend team, wat professioneel wordt aangestuurd, is voor ons altijd een voorwaarde voor succesvolle waarneming.

Tijdelijk werk overnemen is eenvoudig

De werkzaamheden die door onze specialisten verricht worden vanuit Professional Services kun je zelfs ook als ‘strippenkaart’ in bundels van 40 uur bij ons afnemen. Dat betekent dus dat jouw IT-beheerder een volledige week echt vrij is en met zijn of haar duikbril in zee kan liggen.

Een’ stand-by IT-specialist’ nodig?

De urgentie van extra capaciteit hoeft zich niet alleen in de vakantieperiode voor te doen: op veel IT-afdelingen is er sprake van te weinig personeel. Gelukkig kunnen we voor nagenoeg elke IT vraag op korte termijn altijd mensen leveren. Bijvoorbeeld als er tijdelijk mensen nodig zijn om de veiligheid van het netwerk, applicaties en systemen te monitoren. Het kan ook gaan om het standaardiseren en automatiseren van IT-werkzaamheden, zodat het IT-beheer in z’n totaliteit meer behapbaar wordt.

Een fijne zomervakantie toegewenst!

Laat de zorgen over IT-ondersteuning tijdens de vakantieperiode achter je. Gun je IT-beheerder een welverdiende vakantie en vertrouw op ons team van IT-specialisten om het werk soepel te laten verlopen als ook jij in de zon ligt of een duik neemt.
Relevante links