ISO27001 certificering behaald!

ISO27001 certificering
Wij zijn super enthousiast om jullie te laten weten dat Flowerbed Engineering het ISO 27001-certificaat in de pocket heeft én dat we onze ISO 9001-certificering hebben vernieuwd! “Deze certificeringen zijn een kroon op ons werk en laten zien dat we gaan voor topkwaliteit en maximale beveiliging,” aldus Johan van Winden, algemeen directeur bij Flowerbed Engineering.
Het behalen van de ISO27001 certificering is een mijlpaal voor ons bedrijf. We hebben keihard gewerkt om te voldoen aan alle strikte beveiligingscontroles en -processen, zodat we de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van informatie kunnen waarborgen. Jullie kunnen erop vertrouwen dat de gegevens van onze klanten en partners bij ons in goede handen zijn! Daarnaast hebben we ook onze ISO 9001-certificering met vlag en wimpel vernieuwd. Dit bewijst dat we continu werken aan kwaliteit en klanttevredenheid. We zetten ons in voor een effectief kwaliteitsmanagementsysteem en streven naar voortdurende verbetering van onze processen en diensten.
Dit succes hebben we te danken aan ons fantastische team, maar we willen ook graag QualityMasters bedanken voor hun constructieve inzet tijdens het certificeringsproces. Het afgelopen jaar hebben wij samen met GRCGuard een goede basis gelegd om voor deze certificering op te gaan. Ze hebben ons bij elke stap ondersteund en de audit op professionele wijze afgenomen. Samen hebben we ervoor gezorgd dat Flowerbed Engineering voldoet aan de hoogste normen. Bij Flowerbed Engineering stoppen we niet. We blijven gaan voor uitmuntendheid en willen de verwachtingen van onze klanten keer op keer overtreffen. We kijken uit naar de nieuwe mogelijkheden die deze certificeringen met zich meebrengen en kunnen niet wachten om jullie te voorzien van de beste diensten en oplossingen.