Met droge ogen ‘ja’ zeggen tegen je auditor? Dat kan met de Compliant Workplace!

Met droge ogen ‘ja’ zeggen tegen je auditor…

…Lukt dat als het om veilige werkplekken gaat? Voor veel organisaties is het een uitdagend moment als er opnieuw beoordeeld wordt of er voldaan wordt aan de opgestelde kwaliteitseisen. Natuurlijk zou het grootste compliment zijn als het de auditor niet lukt om problemen in kaart te brengen die verbeterd moeten worden. Zover is het ongetwijfeld nog niet, maar wel brengen we jouw organisatie in een positie dat je altijd zorgeloos de auditor tegemoet kunt zien, ongeacht het moment dat je geaudit wordt.</span

Waar kan het misgaan op het gebied van veilige werkplekken?

De veiligheid van een werkplek is (vooral bij grotere ICT-organisaties) vaak afhankelijk van het kwaliteitsniveau dat geleverd wordt door een consultant of engineer die aan je wordt toegewezen. Op papier en ook qua marketing kan alles kloppen, maar feitelijk is de kwaliteit van de veilige werkplek een uitkomst van de allerlaatste implementatie. Het wil echter niet zeggen dat de werkplekken volledig up-to-date zijn en voldoen aan de laatste veiligheidsstandaarden. Het gevolg is dat er op basis van incidenten oplossingen gezocht worden en er sprake is van een reactief beleid.  

Zorgeloos je auditor tegemoetzien

Onze visie is dat je niet van de kwaliteit van een persoon afhankelijk moet zijn. Dat doen we door zowel veiligheid als compliance vanuit een intelligent platform te regelen. Maar er is nog iets van belang: samen met onze specialisten op het gebied van Enterprise Mobility en Security, hebben we al veel kennis opgedaan van specifieke wensen en eisen op het gebied van veiligheid en compliance binnen verschillende branches. Deze kennis hebben wij voor onze klanten al aan ons platform toegevoegd.

 ‘Zorgeloos je auditor tegemoetzien wordt ook gerealiseerd doordat je als klant profiteert van het collectief; dat wil zeggen de al opgedane ervaring bij gelijksoortige bedrijven. Door goed te luisteren naar onze klanten kunnen we zowel preventief als proactief inspelen op mogelijke veiligheidsrisico’s. Het past ook bij de manier waarop we graag samenwerken in de vorm van lange termijn relaties’, vertelt Pieter Vogelaar, Sales & Marketing Director van Flowerbed. 

Wat ‘met droge ogen’ nog meer betekent…

Door veilige werkplekken en compliant zijn in één platform samen te brengen ontstaan er nog meer voordelen, zoals:

  • Het voorkomen van mogelijke boetes, juridische problemen, stress of zelfs uitsluiting van de operatie.
  • Eenvoud door standaardisatie en conformiteit. Op het gebied van veranderende regelgeving en het voldoen aan veiligheidsnormen zorgen we ervoor dat systemen en processen up-to-date blijven.
  • Een positieve beoordeling van gebruikers en klanten. Werken en samenwerken met een bedrijf wat zich bewust is van het belang van een veiligheidscultuur leidt tot vertrouwen en een beter imago.

Ook zorgeloze audits over veilig en compliant werken?

Dat kan, want we bieden nu de Compliant Workplace als dienst in drie overzichtelijke pakketten tegen een vast bedrag per gebruiker per maand. Daarmee verkrijg je een volledige en veilige Microsoft 365 inrichting die op jouw veiligheidseisen en branchevoorschriften van toepassing is. Neem voor meer informatie contact met ons op. Ook kun je profiteren van een aantrekkelijke introductiekorting.

Met droge ogen ‘ja’ zeggen tegen je auditor…
Relevante links