Microsoft kwalificeert Flowerbed als T-1 Cloud Solution Provider

Het Microsoft Cloud Solutions Provider (CSP) programma biedt betrouwbare Microsoft partners de mogelijkheid om haar klanten nog beter en persoonlijker te ondersteunen. Flowerbed (voorheen bekend als ditp beheer en exploitatie) is een geregistreerd CSP partner en middels onze eigen adviseurs, cloud architecten, technische specialisten én onze eigen Nederlandstalige eerste- en tweedelijns helpdesk bieden wij u een persoonlijk en professioneel aanspreekpunt om al uw ICT-vraagstukken omtrent de cloud op te lossen.
De cloud van Microsoft, ook wel Azure genoemd, is een wereldwijd netwerk van datacenters, waarbij de hardware zelf door Microsoft wordt beheerd. ditp luistert naar uw specifieke ICT wensen, waarna onze architecten en specialisten dit vertalen naar specifieke bouwblokken die binnen Azure en Office365 beschikbaar zijn. Daarnaast wordt deze vertaling aangevuld met onze eigen ervaring, producten en diepgaande kennis, waardoor een perfecte mix ontstaat. Uw ICT draait in een professioneel datacenter van Microsoft (Azure), gerealiseerd en beheerd door uw eigen ICT partner. Daarbij is betrouwbaarheid, veiligheid maar vooral flexibiliteit gewaarborgd. Op elk moment zijn wij in staat om uw behoefte bij te stellen en geschiedt de afrekening op basis van overzichtelijke maandelijkse facturatie via uw eigen ICT partner.
Door een partnership met Flowerbed aan te gaan wordt u niet alleen ontzorgd met de continuïteit van uw onlinediensten, maar heeft u ook een technologypartner in huis die u strategisch zal ondersteunen voor alle infrastructurele vraagstukken. Flowerbed ziet zich daarbij graag als uw ICT-navigator om uw kompas te zijn binnen het dynamische ICT-landschap.
Microsoft Cloud Solution Provider CSP 2
Relevante links