Overzicht Microsoft Inspire 2017

Microsoft inspire 2017
Het Microsoft Inspire event, dit jaar in Washington D.C., staat in het teken van netwerken en op de hoogte gebracht worden van de nieuwste ontwikkelingen. Het algemene thema van de editie van 2017 was de digitale transformatie van zowel klanten, de partners, als Microsoft zelf. Men is steeds meer bezig met aanpassen aan de continue veranderingen die plaatsvinden. Microsoft focust hierbij sterk op verschillende sectoren als educatie, zorg, financiële dienstverlening, overheden, productie en de retail. Hierbij is Microsoft sterk gedreven door haar partners.
Azure Stack Microsoft blijft zich aanhoudend focussen op Azure. Flowerbed is een van de eerste providers in Nederland die Azure Stack tot zijn beschikking heeft. Azure Stack is een uitbreiding van Azure, waarmee uw on-premises omgeving net zo flexibel en innovatief als de cloud wordt. Microsoft Azure kan eenvoudig worden geïntegreerd met uw bestaande IT-omgeving. U beslist zelf waar u uw gegevens en applicaties wilt bewaren: in uw eigen datacenter of binnen het Azure-platform.
Microsoft 365 Microsoft 365 combineert diverse onderdelen uit Office 365. Dit brengt Office 365, Windows 10 en Enterprise Mobility + Security samen in één nieuwe oplossing. Microsoft 365 is zowel geschikt voor het MKB als voor Enterprise. Niet alleen is Microsoft 365 zeer veilig, het is ook overzichtelijk te beheren.
AI & ML De nieuwe ontwikkelingen op het gebied van AI (Artificial Intelligence) en ML (Machine Learning) worden gebruikt in onder andere PowerPoint, Dynamics en Outlook. Doordat deze technieken worden gebruikt, worden de oplossingen steeds slimmer. Hierdoor krijgen ze steeds meer mogelijkheden. Processen veranderen door het gebruik van AI en ML en stelt organisaties in staat om verbeteringen door te voeren in hun businessmodel.
Relevante links