Trend Micro reikt award uit aan Flowerbed voor Most Committed Partner 2020

Ieder jaar organiseert Trend Micro Benelux haar partnerdag waarin de nieuwste markt- en productontwikkelingen worden gedeeld en een aantal partners in het zonnetje worden gezet vanwege een innovatief project, resultaten of anders.
Het partnerevent was dit jaar in een virtuele opzet, waar het Trend Micro Benelux team vanuit een online studio diverse sprekers aan het woord liet. Steven Heyde, Regional Director Benelux, verzorgde de intro en René van Loenen sprak de ochtend aan elkaar. Er waren diverse gasten om de partners bij te praten over Trend Micro Vision One en vernieuwingen in het XDR en MDR portfolio. Marc Lammers gaf inspiratie door zijn ‘lessons learned’ te delen in zijn tijd als hockey-coach.
Tijdens de award uitreiking werd Flowerbed Engineering in het zonnetje gezet vanwege onze ontwikkeling met Trend Micro, de Gold Partner status en Professional Services Partner status. Daarbij werd aangehaald dat Flowerbed ook andere Trend Micro partners ondersteunt bij hun klanten voor de implementatie van de diverse oplossingen.


Winning partners Benelux

Voor deze inzet werden wij blij verrast met de ‘Most Committed Partner 2020’ award!

“Na eerdere awards in voorgaande jaren, laat dit wederom zien dat met een duidelijke focus op IT- en OT-Security, het team van Flowerbed in staat is eindgebruikers en partners te helpen met een succesvolle implementatie. Je wilt tenslotte het maximale halen uit de investering die voor deze licenties is gedaan”, aldus Johan van Winden, directeur.