Trend Micro reikt Partner Award uit aan Flowerbed

Trend Micro partner award 2020
Rotterdam – Trend Micro, wereldwijd leider op het gebied van cybersecurity-oplossingen, heeft tijdens de Trend Micro Partner Days, die op 19 en 20 juni plaatsvonden op het ss Rotterdam, een drietal partners beloond met een Trend Micro Partner Award. De awards werden uitgereikt op het imposante cruiseschip ss Rotterdam, dat twee dagen het decor voor vormde voor de Trend Micro Partner Days. Tijdens deze dagen kregen Nederlandse partners van enkele Trend Micro-specialisten een update over de strategie en nieuwste oplossingen van het bedrijf.
De volgende Nederlandse partners hebben een Trend Micro Partner Award ontvangen:
  • Most Committed Partner of the Year: KPN Security
  • Growth Partner of the Year: COMPAREX
  • Outstanding Project of the Year: Flowerbed (voormalig ditp), complex en uitdagend project transportsector.
  • “Het afgelopen jaar was zeer succesvol voor Trend Micro; er is een groot aantal mooie oplossingen geïmplementeerd bij bedrijven van uiteenlopende groottes. Dit was alleen mogelijk dankzij de inspanningen van onze partners die continu blijven investeren in kennis over onze oplossingen en deze toepassen bij hun klanten. We zijn blij met alle partners die daar aan bijdragen”, zegt René van Loenen, Channel Manager Benelux van Trend Micro. “De partners en individuen die we tijdens de Trend Micro Partner Days hebben verrast met een award, hebben echter op specifieke vlakken geweldige resultaten geboekt – daar zijn we zeer tevreden mee en trots op. Komend jaar intensiveren we de samenwerking met onze partners wederom en voorzien we hen van alles wat zij nodig hebben om hun klanten en prospects de beste cybersecurity-oplossingen te verstrekken in de markt, om zo gezamenlijk succesvol te zijn.”
    Over Trend Micro Trend Micro, wereldwijd leider in cybersecurity-oplossingen, zet zich in voor een wereld waarin we digitale informatie veilig kunnen uitwisselen – zowel vandaag als in de toekomst. Door slimme toepassing van onze XGen security-strategie, leveren wij onze innovatieve oplossingen aan consumenten, bedrijven en overheden: connected security voor hun datacenters, cloud-omgevingen, netwerken en endpoints. Onze connected threat defense maakt het eenvoudig om threat intelligence te delen. Ook biedt het centraal inzicht en onderzoek om organisaties zo veerkrachtig mogelijk te maken. Met meer dan 6.500 medewerkers in 50 landen en zeer geavanceerde wereldwijde threat intelligence en onderzoek, beveiligt Trend Micro de connected wereld waarin organisaties opereren. Kijk voor meer informatie op www.trendmicro.nl.