Onze pragmatische aanpak

Diensten

Flowerbed biedt een a la carte menu van licenties en diensten.  Bij ons kan je terecht voor alle vragen over licenties en producten van onze vrienden ook als die niet bij ons zijn aangeschaft.  Wij willen nu eenmaal graag helpen. Daarnaast bieden wij aanvullende diensten om de software of hardware te implementeren, onderhouden of te beheren. Met onze uitgebreide productkennis en gethematiseerde manier van werken volgens best practices kan je van ons een voorspelbaar eindresultaat verwachten. Geen verrassingen en precies zoals afgesproken!

Onze waarde propositie

Vanuit Flowerbed werken we toe naar een vertrouwde relatie in de dienstverlening met jou. Over de as van kwaliteit (operational excellence) bouwen we aan een samenwerkingsverband waarbij we in meer- of mindere mate de werkzaamheden uit handen nemen. We helpen graag in het proces van onbewust onbekwaam naar bewust bekwaam en de varianten daar tussen. Ons streven daarbij is om vanuit een continue verbetercyclus te werken.

Flowerbed Diensten

De verschillende vormen waar we jou mee kunnen laten kennis maken

Voor de beste prijzen, keuzes in producten of objectief technisch advies wat in jullie organisaties het beste past, over alle producten van de fabrikanten in ons portfolio kan je advies vragen. Veelal kunnen wij die aanbieden via (eenmalige) aanschaf, via zogenaamde Private Offers in AWS Marketplace of als maandelijkse dienst.

Bij Flowerbed kunnen wij je helpen met de juiste prijzen, het slim combineren van onderdelen en commerciële bundels waar jullie je voordeel mee kunnen doen. Door onze partnerstatus weten wij hoe de prijslijst van de fabrikant is opgebouwd en kennen de wegen binnen hun organisaties. Of dit nu voor aanschaf van nieuwe producten is of de verlenging van bestaande licenties die niet bij Flowerbed zijn aangeschaft. Daarbij zullen wij ook adviseren over het juiste inkoopmodel; eenmalige aanschaf, in een prijs per maand of gebruik makend van jullie eigen AWS Marketplace commitment.

Dit is jouw afdeling als je op zoek bent naar onze security specialisten, cloud consultants of infrastructuur collega’s. Zij kunnen helpen bij de installatie, project management en analyse van bestaande omgevingen. Ook als deze niet bij Flowerbed zijn aangeschaft (liever wel natuurlijk) kan je onze diensten gebruiken.

Als je vaker ondersteuning wilt en periodiek ingepland, dan kan je ze  inzetten als Residential Engineer of voor bijvoorbeeld een health check. Zo zijn onze collega’s namelijk ook een beetje van jullie.

De aanschaf en installatie van een krachtig beveiliging product is niet voldoende om de veiligheid en compliance van uw omgeving te waarborgen. Na implementatie is het noodzakelijk om de oplossing en zijn gerelateerde processen te onderhouden en beheren.

In veel gevallen blijft dit aspect onderbelicht. Veel organisaties zijn niet op de hoogte van de risico’s, zoals:

  • Niet beschermd zijn tegen de nieuwste bedreigingen
  • Ontbreken van beveiligingssoftware op bepaalde machines
  • Onnodig veel beheer
  • Gebrek aan inzicht
  • Het product niet optimaal benutten

Wij zorgen dat jullie systemen up-to-date blijven en garanderen een goede werking met garanties en een heldere communicatie.

Vrienden van Flowerbed