LICENTIES

Van kostenpost naar investering

Hardware of software die aangeschaft en in gebruik is, willen wij voor onze relaties ten volle benutten. Dan is het een investering en geen kostenpost meer. Het is onze natuurlijke drive om mee te denken en te adviseren zodat organisaties volledige controle krijgen over haar IT met een minimum aan risico’s en maximale veiligheid. Uiteraard voor de juiste prijzen.

Wat kost dat dan?

Bij Flowerbed kunnen wij je helpen met de juiste prijzen voor licenties, het slim combineren van onderdelen en commerciële bundels waar jullie je voordeel mee kunnen doen. Door onze partnerstatus weten wij hoe de prijslijst van de fabrikant is opgebouwd en kennen de wegen binnen hun organisaties. Of dit nu voor aanschaf van nieuwe producten is of de verlenging van bestaande licenties die niet bij Flowerbed zijn aangeschaft. Daarbij zullen wij ook adviseren over het juiste inkoopmodel; eenmalige aanschaf, in een prijs per maand of gebruik makend van jullie eigen AWS Marketplace commitment.

Second opinion

Als je zeker wilt zijn dat de offerte van een andere leverancier de beste is en het juiste wordt aangeboden, kijken wij toch graag mee. Wij zullen niet boos zijn. Dit doen wij uit overtuiging dat een offerte niet het eindstation is van een samenwerking, maar juist het begin. Uiteraard kunnen wij dan de verleiding niet weerstaan om te laten zien tot wat wij in staat zijn.

Een licentie is toch gewoon maar een licentie?

Waarom bij Flowerbed

Het aanschaffen van licenties start uiteraard bij de noodzaak tot aanschaf, danwel de juiste (vorm van) licenties! Dat vraagt een goed inzicht in de licentiestructuur, maar vooral ook welke licenties passen in de context van jouw IT omgeving. Wij zijn in staat, op basis van gedegen onderzoek (al dan niet voorafgaand door een Health Check), tot de juiste kit-list te komen. Met name ook door de directe, innige relatie die wij hebben met onze leveranciers (vrienden van Flowerbed), kunnen we deze kit-list vormen tot de juiste optimale commerciële bundel die voorhanden is of een special-bid samen met de leverancier op maat vorm geven.

Besparen op aanschaf

Natuurlijk is het, “last-but-not-least”, van belang dat we de beste prijs kunnen bedingen voor jouw organisatie. Dat kan alleen maar als ook wij de beste kortingsstaffels kunnen hanteren. De hoogste partnerstatus en direct relatie met de leverancier, in combinatie met de hoge volumes die wij doen in de BeNeLux markt, garanderen jou de beste condities voor de producten die wij voeren. Geloof ons niet alleen op ons woord, maar geef ons de gelegenheid om dit aantoonbaar te maken.

Het belang van een succesvolle implementatie

Levering van licenties is pas het startpunt om te komen tot de echt waarde van de aanschaf, namelijk een goed gebruik. Onze engineers houden van doorpakken en zijn in staat na levering direct te acteren op een succesvolle implementatie. Met een duidelijk stappenplan volledig gericht op het afleveren van een kwalitatief eindproduct. Zo mag je ons ook verantwoordelijk maken voor het succes van de aanschaf van uw licenties richting operationele inzet van het product.

Plan-Do-Check-Act Cyclus

Het implementeren van een Plan, Do, Check, Act cyclus rondom uw aanschaf is ons niet vreemd. Sterker nog, wij zien dat als noodzakelijke activiteiten om te komen tot aankopen welke niet alleen nu goed werken, maar ook dat in de toekomst optimaal blijven doen. Flowerbed is dé organisatie waarmee je van aanschaf tot en met pro-actief beheer uit de voeten kunt. Wij helpen je graag om de producten langdurig op de juiste wijze optimaal te laten presteren. 

Vrienden van Flowerbed

Meer weten

Wij helpen je graag verder en sparren graag over jullie behoeften.
Geef hieronder je contactgegevens en een korte omschrijving.