PROFESSIONAL SERVICES

Wij zijn techies... die kunnen communiceren

De markt vraagt niet om generalisten, maar om specialisten. Bij Flowerbed weten wij niet beter en vinden het heel gewoon. Net zoals onszelf voorstellen, vertellen wat wij doen en heldere rapportage tijdens een project. Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar toch is het zo. 

Door onze getemplatiseerde manier van werken, best practices en ervaring in vele uiteenlopende projecten kunnen wij vooraf een inschatting van de werkzaamheden en benodigde tijd geven. Dan is het vooraf duidelijk wat wij van elkaar mogen verwachten en kunnen achteraf tevreden terugkijken op wéér een afgerond project, op tijd en binnen budget.

Onze specialisten zijn altijd bezig om bij te blijven met de laatste technische ontwikkelingen. Zij kennen de laatste product updates van onze vrienden kunnen technisch onderzoek doen als er problemen zijn of bugfixes moeten worden aangemeld.

Wij zeggen dit niet alleen, maar doen het ook

Onze specialisten maken kilometers

Binnen Flowerbed is training en certificering onderdeel van het dagelijks werk en zorgt ervoor dat wij in veel projecten betrokken zijn. Dat zijn Professional Services. Oók daar leren wij zelf weer en zo worden wij iedere dag een beetje slimmer. Dit continue verbeteringsproces wordt ook erkend door de verschillende fabrikanten en zetten zij Flowerbed graag in om hun klantprojecten succesvol te implementeren en af te ronden. Als Professional Services Partner helpen wij bij tientallen projecten tegelijkertijd en garandeert dat ook jouw organisatie plezier kan hebben van onze best practices. Vraag het gerust aan onze ambassadeurs!

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Na denken volgt doen en geven wij graag concrete voorbeelden van onze activiteiten binnen ons team van Professional Services. Het spreekt voor zich dat dit geldt voor alle oplossingen in het portfolio van onze vrienden en maakt het niet uit of die software of hardware door ons is geleverd (liever wel). Het doel van onze specialisten is om jullie te laten ervaren wat je hebt gemist in de voorgaande periode, maar bovenal dat je je thuis zult voelen in onze werkwijze, persoonlijke aandacht (bij ons mag je specialisten wél zelf benaderen) en heldere communicatie.

Roadmaps

Ontvang van ons een overzichtelijk stappenplan dat in één oogopslag inzicht geeft op planning, activiteiten, en doelen hoe de toekomstige IT infrastructuur eruit komt te zien. Gedreven door de behoeften uit de organisatie, aanwezige kennis binnen de IT teams en aangevuld met producttrends van de fabrikanten.

Projecten

Wij bieden support op afstand of op locatie, en optimaliseren de huidige IT omgeving. Kennisoverdracht vinden wij essentieel in een samenwerking en nodigen jullie van harte uit om over onze schouder mee te kijken en mee te doen. Om ook te zorgen voor de periode na oplevering geloven wij dat een goede documentatie met high level en low level designs net zo belangrijk is als de oplossing zelf.

Project Management

Voorafgaand aan de implementatie ontvang je van ons een Plan van Aanpak en een Statement of Work met een inschatting van doorlooptijd en benodigde inzet. Tijdens het werk houden wij jullie op de hoogte van de voortgang en uitdagingen die wij onderweg tegenkomen. Samen maken wij de stappen naar het einddoel

Residential Engineer

Na implementatie is het fijn om een moment te hebben waarop wij kunnen uitleggen hoe een systeem opgebouwd en geconfigureerd is. Voor beheerders hét moment om opnieuw wegwijs te raken en de handigheidjes in software of hardware te ontdekken.Onze specialisten staan jullie IT-organisatie periodiek bij en leveren ter plaatse specifieke hands-on kennis. Zo behoud je de controle over de IT-omgeving of ondersteunen wij met tijdelijke inzet.

Beheer & Support

De toegang tot de supportorganisatie is onze skilled helpdesk, ondersteund door het Topdesk ticketportal voor een juiste opvolging van supportvragen. Met onze Service Credits ondersteunen we u direct op afstand of op locatie. Daarnaast bieden we Proactieve en terugkerende beheerdiensten, tooling en advies om structurele verbeteringen te ondersteunen via een Plan-Do-Check-Act-cyclus.

Onze Professional Services zijn beschikbaar door heel Europa voor organisaties, resellers die zelf geen technische kennis in huis hebben en fabrikanten met een klein technisch team met eenvoudigweg te veel werk. 

Vrienden van Flowerbed

Meer weten

Wij helpen je graag verder en sparren graag over jullie behoeften.
Geef hieronder je contactgegevens en een korte omschrijving.