Basic Service Contract

Om organisaties te ondersteunen bij het uitbreiden van hun vermogen om hun IT-infrastructuur te beheren, bieden wij u een zorgeloze ervaring op IT ondersteuning. Met ons Basic Service Contract heb je het recht om contact op te nemen met het gebruik van en het aanvragen van ondersteuning over verschillende onderwerpen met betrekking tot producten en diensten. Elke werkdag van de week.

Wij bieden support aan via snelle en eenvoudige toegang per telefoon, e-mail en een ticketplatform (Topdesk). Ondersteuning kan betrekking hebben op technische onderwerpen, maar ook op niet-technisch zoals advies over bepaalde IT-ontwikkelingen of licentieoplossingen. Onze eerstelijnsondersteuning kan uw verzoeken naar onze productspecialisten doorsturen en in ons ticketsysteem is de status te volgen.

Onze eerstelijnsondersteuning kan jouw verzoeken naar onze productspecialisten sturen met een up-to-date status in ons Topdesk systeem. Deze specialisten hebben uitgebreide kennis en expertise op het gebied van onze diensten en zullen jouw verzoeken binnen gegarandeerde reactietijden behandelen en snel specialisten toewijzen en inplannen. 

Service Credits

Je kan ons altijd bellen voor vragen over de IT-omgeving met betrekking tot de diensten die wij kunnen leveren. Alle vragen worden geregistreerd als tickets en de tickets die we binnen 15 minuten kunnen afhandelen zijn gedekt binnen dit Basic Service Contract. 

Voor uren besteed aan specifieke tickets die meer dan ca. 15 minuten in beslag nemen, bieden wij onze diensten aan via Service Credits. Vooraf in rekening gebracht in bundels van 40 uur, om een ingewikkelde inkoopadministratie te vermijden voordat we beginnen met het oplossen van mogelijke problemen. 

Elke maand rapporteren wij over de huidige status van de verbruikte Service Credits, evenals de resterende Service Credits.

Service Manager

Een keer per jaar beoordeelt onze Service Manager de dienstverlening die aan jullie teams is geleverd. Om er zeker van te zijn dat uw ervaring met onze support voldoet aan uw criteria. Onze Service Manager mag uiteraard ook tussentijds benadert worden als u niet tevreden bent. Daardoor kunnen wij snel bijsturen en worden wij ook iedere dag een beetje beter.

Het moment van aanschaf van de oplossing is slechts het startpunt om de belofte van de functionaliteit te bewijzen. Uiteindelijk moet het worden geïmplementeerd en zodanig onderhouden dat de veiligheid en compliancy van uw omgeving is gegarandeerd.

€ 500 per maand

In veel gevallen is er binnen uw organisatie voldoende algemene IT-expertise aanwezig om de standaardinstallatie en het onderhoud van aangeschafte producten af te handelen. Maar zelfs in dat scenario is het vaak een gebrek aan tijd en diepgaande kennis die 3e lijns toegang tot ondersteuning vereist. Dit tekort aan tijd of diepgaande kennis kan in de praktijk verschillende gevolgen hebben, waaronder:

 • De producten niet volledig benutten
 • Niet op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen op de gekochte producten
 • Problemen met de naleving van licenties
 • Verkeerde configuratie van de producten, wat leidt tot prestatieproblemen en beveiligingsfouten
 • Geen onderhoud, wat leidt tot onnodige beveiligingsrisico’s en downtime
 • Niet de volledige controle hebben over de IT-omgeving

Basic Service Contract

Voordelen voor jou als klant

 • Verlenging van uw 3e-lijns ondersteuning
 • Transparantie in ticketafhandeling
 • Support & IT Management
 • Gegarandeerde reactie op tickets die snelle actie vereisen
 • Uitgebreide kennis en expertise binnen uw organisatie
 • Beschikbaarheid van Service Level Manager
ServiceBasic
Monthly fee€ 500
Incident ManagementService Credits
Request ManagementService Credits
Change ManagementService Credits
License Management-
Availability Management-
Event Management-
Release Management-
Residential EngineerService Credits
Health CheckService Credits
Advisory ConsultService Credits
Service WindowBusiness Hours
Priority 1 Response Time-