IT Security Healthcheck

Waarom een IT Security Healthcheck?

Steeds meer bedrijven krijgen te maken met cybercrime. De methoden en technieken die hierbij worden gebruikt worden ook steeds geavanceerder. Daarom is het belangrijk dat IT security up-to-date blijft om weerbaar te blijven tegen cybercrime. Ook na de eerste installatie is het goed om periodiek te evalueren of de gebruikte security-technieken nog voldoende bescherming bieden. Dat wordt vaak vergeten of onderschat.

En daarom bieden wij deze dienst aan.

IT Security Healthcheck van ditp

Met deze dienst lichten onze specialisten de gehele IT security door. Hiermee komen zwakke plekken, verkeerde configuraties, instellingen of andere kwetsbaarheden aan het licht. Ook wordt gekeken of de kwaliteit van de beveiliging voldoende is. Op basis van de verzamelde data zullen wij jullie adviseren over de te nemen stappen. Zo krijg je een totaalbeeld van de status van de huidige beveiliging met de stappen om beter gewapend te zijn tegen cybercrime.

Werkwijze

Wij voeren de Healthcheck uit volgens een vaste werkwijze, waarmee de best mogelijke oplossing voor een specifieke IT-omgeving in kaart wordt gebracht.

Het moment van aanschaf van de oplossing is slechts het startpunt om de belofte van de functionaliteit te bewijzen. Uiteindelijk moet het worden geïmplementeerd en zodanig onderhouden dat de veiligheid en compliancy van uw omgeving is gegarandeerd.

Deze dienst kunt u éénmalig afnemen of herhalend via onze Residential Engineer service en door middel van een strippenkaart.