Service Credits

Vooruit of achteraf?

De werkzaamheden die wij mogen verrichten vanuit onze Professional Services voor implementatie, Health Checks of losse inzet van onze specialisten rekenen wij graag af. Daarvoor bieden wij een keuze tussen nacalculatie of op basis van een urentegoed. Vooraf in rekening gebracht in bundels van 40 uur, zodat wij direct kunnen beginnen met het oplossen van mogelijke problemen zonder vertragende administratieve rompslomp. Zo heb je een streepje voor en wordt je nét wat sneller geholpen.

Maandelijks wordt u op de hoogte gehouden van het actuele status van de verbruikte en de resterende Service Credits. 

Wij bieden support aan via snelle en eenvoudige toegang per telefoon, e-mail en een ticketplatform (Topdesk). Ondersteuning kan betrekking hebben op technische onderwerpen, maar ook op niet-technisch zoals advies over bepaalde IT-ontwikkelingen of licentieoplossingen. Onze eerstelijnsondersteuning kan uw verzoeken naar onze productspecialisten doorsturen en in ons ticketsysteem is de status te volgen.

Onze supportspecialisten hebben een uitgebreide kennis en ervaring van diensten en producten en behandelen de supportaanvragen binnen gegarandeerde responsetijden. Zij kunnen snel productspecialisten toewijzen en inplannen om de oplossingstijd zo kort mogelijk te houden.

Service Manager

Een keer per jaar beoordeelt onze Service Manager de dienstverlening die aan jullie teams is geleverd. Om er zeker van te zijn dat uw ervaring met onze support voldoet aan uw criteria. Onze Service Manager mag uiteraard ook tussentijds benadert worden als u niet tevreden bent. Daardoor kunnen wij snel bijsturen en worden wij ook iedere dag een beetje beter.

Het moment van aanschaf van de oplossing is slechts het startpunt om de belofte van de functionaliteit te bewijzen. Uiteindelijk moet het worden geïmplementeerd en zodanig onderhouden dat de veiligheid en compliancy van uw omgeving is gegarandeerd.

Service Credits