SOC AS-A-SERVICE

Security Operations Center, bereikbaar voor iedereen!

Ontdek de Ultieme Cyberbeveiliging met FlowerBed’s SOC as-a-Service, powerbed by Resilion!

Bij FlowerBed begrijpen we dat uw digitale wereld vol waardevolle informatie en kansen zit. Het is van vitaal belang om uw bedrijf te beschermen tegen de voortdurende dreigingen van cyberaanvallen. Daarom hebben we in samenwerking met Resilion een geavanceerde SOC as-a-Service-oplossing ontwikkeld.

 

"SOC diensten nu bereikbaar voor iedere organisatie"

Wat houdt onze SOC as-a-Service in?

Een Security Operations Center (SOC) houdt voortdurend toezicht op uw IT-infrastructuur en -activiteiten om verdachte activiteiten, bedreigingen en inbreuken op te sporen en te bestrijden. Met SOC as-a-Service hoeft u zich geen zorgen te maken over het opzetten en onderhouden van uw eigen SOC. Wij nemen de zorgen weg, zodat u zich kunt richten op wat u het beste doet – uw bedrijf laten groeien.

Of het nu gaat om een cyberaanval, een systeemuitval of een andere IT-noodsituatie, ons team van ervaren professionals staat altijd klaar om snel en efficiënt te reageren.

Door uw omgeving en uitdagingen actief te leren kennen, zullen onze analisten onze monitoring afstemmen op uw behoeften en zullen ze altijd beschikbaar zijn om eerstelijnsondersteuning, advies en hulp te bieden bij elk beveiligingsprobleem.

U ontvangt regelmatig incidentrapporten waarin de bevindingen in detail worden uitgelegd, met voortdurende monitoring om onopgeloste problemen op te volgen en een bevestiging dat eventuele herstelwerkzaamheden succesvol zijn geweest.

Met toegang tot uw tools en apparaten zal ons ervaren team vooraf overeengekomen draaiboeken volgen, zodat ze elke bedreiging kunnen verhelpen voordat deze zich tot een groot incident ontwikkelt. Al het werk dat door analisten wordt uitgevoerd, wordt geregistreerd in ons ticketingsysteem, waartoe we optionele integratie bieden met uw eigen volledige toegang, waardoor u inzicht krijgt in degenen die voor u over uw netwerk waken.

Onze bekwame analisten, een krachtig SIEM-platform en automatisering, gedetailleerde rapporten en aanbevelingen maken ons SOC de partner bij uitstek op uw reis naar het beheersen van cyberbeveiliging.
Waarom Flowerbed's SOC as-a-Service?

1. Uitmuntende Expertise

Ons team van cybersecurity-experts is altijd paraat om bedreigingen te identificeren en aan te pakken. Met Resilion’s geavanceerde technologie en onze diepgaande kennis zorgen we ervoor dat uw digitale activa te allen tijde beschermd zijn.

2. 24/7 Monitoring

Cyberaanvallen kennen geen rusttijden en daarom houden wij ook geen pauze. Onze SOC as-a-Service bewaakt uw systemen 24/7, 365 dagen per jaar, om onmiddellijk te reageren op elke verdachte activiteit.

3. Real-time Detectie en Respons

Dankzij geavanceerde analyses en machine learning-technieken identificeren we afwijkingen in real-time en nemen we onmiddellijk maatregelen om potentiële dreigingen af te wenden voordat ze schade kunnen veroorzaken.

5. Merkonafhankelijk

Het maakt niet uit welk merk firewall, anti-malware, netwerkinfrastructuur of cloud partner u heeft. Onze dienst sluit alles aan, als er maar logging uit jullie systemen komt. Wij hebben ervaring met Sentinel One, Palo Alto, Fortinet, Juniper, Cisco, Barracuda, Zscaler, Microsoft Azure, Google Cloud en vele anderen.

4. Schaalbaarheid en Flexibiliteit

Of u nu een klein bedrijf of een grote onderneming bent, onze SOC as-a-Service is volledig schaalbaar en past zich aan uw behoeften aan. We groeien met u mee, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over toekomstige uitbreidingen.

5. Rapportage en Inzichten

Blijf op de hoogte van de beveiligingsstatus van uw organisatie met gedetailleerde rapporten en inzichten. Onze rapporten helpen u niet alleen bij het begrijpen van de huidige dreigingsomgeving, maar stellen u ook in staat proactieve beslissingen te nemen.

Hoe werkt het?

Implementatie en Integratie:

We passen de SOC as-a-Service aan op uw unieke IT-omgeving en integreren naadloos met uw bestaande beveiligingsoplossingen.

Continue Monitoring:

Onze experts monitoren voortdurend uw systemen, netwerken en applicaties om verdachte activiteiten te identificeren.

Detectie en Analyse: 

Met behulp van Resilion’s geavanceerde analysemethoden, detecteren we potentiële bedreigingen en beoordelen we hun ernst.

Incident Response: 

Indien nodig nemen we onmiddellijk maatregelen om bedreigingen te neutraliseren en schade te voorkomen.

Rapportage: 

U ontvangt regelmatig gedetailleerde rapporten over de beveiligingsstatus van uw organisatie en aanbevelingen voor verbetering.

Resillion logo

onze Global Security Assurance partner

Onze dienstverlening voor Incident Response (IR) en Security Operations Center (SOC) diensten wordt uitgevoerd door Resillion (voorheen Eurofins Cybersecurity). Zij zijn dé gerenommeerde specialist op het gebied van Digital Forensics, Cyber Incident Response, Employee Data Theft en Readiness audits. Met een team van 700 specialisten, geleid vanuit Engeland, bieden zij al meer dan 12 jaar diensten met 24/7 dekking.

ISO 9001
ISO 27001
NCSC
Crest

Vrienden van Flowerbed