Diepgang is beter dan breedte

Oplossingen

Keuzes maken kan soms best lastig zijn. Dat geldt ook voor ons en daarom kiezen wij ervoor om te focussen op de oplossingen die wij beheersen, waar wij op getraind en gecertificeerd zijn (van voor tot achter) en praktijkervaring mee hebben. Onze vrienden helpen ons daarbij en geven onze specialisten de rugdekking in support en productverbeteringen. Zo blijven wij bij en zijn de organisaties die wij mogen helpen verzekerd van de beste oplossing.

Online beveiliging is een van de belangrijkste zaken voor organisaties. Data moet op een veilige manier opgeslagen worden en werknemers moet op een op veilige manier toegang hebben, of dat nu op kantoor of elders is.
Onze Cybersecurity oplossingen bieden inzicht en leveren professionele diensten om uw systemen gezond te houden. Met oplossingen van Fortinet, Tenable en Trend Micro zorgen we voor een optimale beveiliging van uw systemen.

De eerste keer gelijk goed; ons motto om via DevOps de controle over uw Cloud-infrastructuurimplementatie te krijgen én te behouden. Wij plaatsen de vangrails voor uw Cloud ontwikkeling, zodat u volledige controle houdt, veilig kunt werken en compliant blijft. Als uw Automation-partner helpen we u bij de ontwikkeling van uw platform kijken samen hoe we de groei van uw infrastructuur kunnen realiseren.

 

Zonder op de juiste manier verbonden te zijn, kan connectiviteit een last zijn. Onze unieke aanpak is erop gericht om klanten te bedienen met een gecentraliseerd, efficiënt en goed beheerd netwerk van begin tot eind, van kantoor (en werkplek op locatie) tot aan wereldwijde connectiviteit.

Onze specialisten zorgen ervoor dat uw systemen verbonden blijven, zodat u geen vertragingen oploopt bij de development van uw applicaties. 

Hoewel we ons allemaal bewust zijn van het risico om kwetsbaar te zijn, is het essentieel om over de juiste tools te beschikken om de kennis van uw personeel en IT-afdeling uit te dagen. 
Daarbij is inzicht in uw data essentieel. Flowerbed Engineering helpt u bij het inzicht krijgen en denkt op strategisch niveau met u mee om uw onderneming nog efficiënter te maken. 

 

Ons belangrijkste doel is het verminderen van risico’s door IT-operaties zo te organiseren dat de end-to-end-services die aan uw klanten worden geleverd duidelijk, zichtbaar en begrijpelijk zijn. Dat kan een overweldigende opdracht zijn, gezien de hoeveelheid aan mogelijke risico’s. Door een uitgebreide risico analyse die wij uitvoeren, beschikt u over alle informatie die u nodig heeft om de juiste beslissingen te nemen, die binnen uw businessplan passen.

Onze ervaring in verkeersmanagement en kennis over mobiliteit in het Openbaar Vervoer maakt Flowerbed Engineering uw partner als het gaat om mobiliteits-vraagstukken. Zeker hier is data enorm belangrijk.
Door data inzichtelijk te maken en een platform te bieden waar applicatie-ontwikkeling en -beheer snel en efficiënt gerealiseerd kan worden, zijn we in staat te ondersteunen bij alle projecten. 

Kies uit onze pragmatische aanpak

Licenties

Van kostenpost naar investering

Professional Services

Wij zijn techies... die kunnen communiceren

Managed Services

Plan, Do, Check & Act Cyclus door Flowerbed