ClOUD SOLUTIONS

We keep you in control

Waarom Cloud Automation van Flowerbed?

Cloud Automation

Jouw organisatie kiest voor een transitie naar de Cloud. Je bent op zoek naar een organisatie die deze innovatie en digitale transitie ondersteunt en wilt dat het slaagt. Je bent op zoek naar een manier om de omslag te maken van grote eenmalige IT investeringen naar het betalen aan de hand van verbruik? Zoek niet verder, Flowerbed ondersteunt jou bij deze ontwikkeling

Transitie naar de Cloud

Hoe transformeer je het huidige applicatielandschap naar een best practice Cloud landschap? Hoe beveilig je het landschap in de nieuwe situatie? Flowerbed zorgt voor de juiste cloud strategie, roadmap en vormt transitie naar de cloud aan de hand van de laatste best practices. 

Als Microsoft CSP Tier 1 partner zijn wij op de hoogte van de laatste standaarden en verzorgen wij de best passende oplossingen voor onze klanten.

Omarm de flexibiliteit van de Cloud

Komen veranderingen in jouw sector steeds vaker en sneller voor? Remt de IT omgeving innovatie op dit moment? Door kennis van uw organisatie en die van de Cloud te combineren, creëert Flowerbed voor u een IT landschap dat innovatie versneld in plaats van vertraagd. 

Cloud Automation helpt de processen te versnellen binnen de richtlijnen die de organisatie stelt. Op die manier gaan snelheid en veiligheid hand in hand.

Grip op kosten

Wij zorgen voor maximale financiële transparantie en bieden daarom duidelijke en gedetailleerde facturatie door middel van Cloud Billing. Als je een eigen “cloud” wilt aanbieden dan ondersteunen wij door (naast de bouw en implementatie van het cloud platform) ook het facturatieproces te vereenvoudigen en als whitelabel aan te bieden aan jullie klanten.

Kies uit onze pragmatische aanpak

Licenties

Van kostenpost naar investering

Professional Services

Wij zijn techies... die kunnen communiceren

Managed Services

Plan, Do, Check & Act Cyclus door Flowerbed

Vrienden van Flowerbed

Meer weten

Wij helpen je graag verder en sparren graag over jullie behoeften.
Geef hieronder je contactgegevens en een korte omschrijving.