MOBILITY SOLUTIONS

Wij spreken de taal van de vervoerder én wegbeheerder

Waarom Mobiliteitsoplossingen van Flowerbed?

Mobility Solutions

Het succes van verkeer- en vervoersystemen staat of valt met kwaliteit en stabiliteit. Reizigers en weggebruikers moeten er op kunnen vertrouwen dat zij goed geïnformeerd worden voor en tijdens hun reis, en dat de systemen hen efficiënt “begeleiden”. Wegbeheerders en verkeersmanagers moeten er blindelings vanuit kunnen gaan dat zij de juiste informatie krijgen om de nodige maatregelen te kunnen treffen. De hoeveelheid systemen, techniek en verbindingen die hier een rol bij spelen is groot, en ook het aantal betrokken partijen en leveranciers wordt steeds groter. Flowerbed kent de technologie, jargon en met onze Mobility Solutions kunnen wij die inzichten geven. 

Ketenbeheer

Wij hebben een brede expertise in het aansturen van leveranciers en het integreren van technieken, koppelvlakken en IT, specifiek binnen het domein mobiliteit. Initiatieven zoals TalkingTraffic en het landelijke programma Icentrale en trends zoals MaaS en/of het behalen van klimaatdoelstellingen, ze zijn ons bekend. Wij helpen u bij het klaarstomen en beheersbaar maken van uw IT landschap met het eigen ontwikkelde Total Control Framework.

Zicht op je data

Onze jarenlange ervaring maakt ons een gesprekspartner in het kwalitatief beheersen van datastromen binnen het domein mobiliteit. Met de Mobility Solutions van Flowerbed wordt de kwaliteit van diverse datastromen gecorreleerd en gevalideerd zodat er zicht komt op de hele leveringsketen van deze data.

Kies uit onze pragmatische aanpak

Licenties

Van kostenpost naar investering

Professional Services

Wij zijn techies... die kunnen communiceren

Managed Services

Plan, Do, Check & Act Cyclus door Flowerbed

Meer weten

Wij helpen je graag verder en sparren graag over jullie behoeften.
Geef hieronder je contactgegevens en een korte omschrijving.