Flowerbed Engineering is je partner in het beheer van de IT-infrastructuur.
Door pragmatische oplossingen en toegewijde projectmanagers en engineers staan we zij aan zij met onze klanten om het hoogste niveau van managed services en oplossingen voor jullie organisatie te garanderen, nu en in de toekomst. Wij adviseren onze klanten op basis van data-analyse, implementeren oplossingen, leiden medewerkers op en beheren complexe omgevingen.

Door sterke partnerships met leveranciers zoals Microsoft, Fortinet, Trend Micro en Tenable , biedt Flowerbed de beste IT-oplossingen en zijn wij in staat om topondersteuning te bieden wanneer dat nodig is. Dit kan op afstand worden gedaan, maar uiteraard ook op locatie door onze flexibele engineers en consultants.

We leveren en implementeren producten en diensten voor bewustwording, connectiviteit, cybersecurity, cloud automation en mobiliteitsoplossingen. Door continue verbeteringen creëren wij vangrails en helpen we klanten om op een verstandige manier veilig en “in control” te blijven. Door vooraf gedefinieerde analysestappen bieden we inzicht in het niveau van IT-controle, implementeren we geconsolideerde en transparante oplossingen en helpen we bij het handhaven en onderhouden van een beheersbare omgeving.

flowerbed
Vangrails voor het handhaven van een beheersbare omgeving

WE ARE HERE TO KEEP YOU COVERED

Mensen met de juiste mentaliteit en instelling, uitstekende kennis en betrouwbare systemen; dat is het speelveld waarin IT het verschil maakt voor jouw organisatie. Het is de magische driehoek waar alles samenwerkt. Flowerbed Engineering heeft een rijke geschiedenis in het leveren van IT-diensten en het creëren van oplossingen om dat te laten werken. Al meer dan twintig jaar werken we samen met onze klanten om hen te helpen bij het creëren van de IT-infrastructuur die nodig is om hun bedrijf te laten bloeien en groeien. We leggen de basis en samen implementeren we de producten en diensten die nodig zijn om “in control” te blijven.

Onze consultants hebben elk hun specialiteit in beveiliging, netwerken, cloudoplossingen en analyse. Zij zijn de gesprekspartner en zullen er alles aan doen om jullie teams te helpen hun volle potentieel te bereiken. Ze nemen de volledige verantwoordelijkheid voor het project en staan te popelen om uw meest uitdagende projecten aan te pakken.

Wij zijn leider in het vertalen van IT-veiligheid en IT-controle vereisten naar bruikbare oplossingen

Meer weten

Wij helpen je graag verder en sparren graag over jullie behoeften.
Geef hieronder je contactgegevens en een korte omschrijving.