AWS MARKETPLACE

Unlock Innovation and Transform The Software Supply Chain

AWS Marketplace is een samengestelde digitale catalogus die klanten kunnen gebruiken om software, gegevens en services van derden te zoeken, kopen, implementeren en beheren die klanten nodig hebben om oplossingen te bouwen en hun bedrijf te runnen. Het bevat duizenden softwarelijsten uit populaire categorieën zoals beveiliging, machine learning, bedrijfstoepassingen, infrastructuur, gegevens en analyses, en DevOps. Door middel van dit slimme inkoopplatform vereenvoudigt ook softwarelicenties en -aankopen met flexibele prijsopties en meerdere implementatiemethoden.

Als geautoriseerde AWS Marketplace-reseller kunnen we software van derden aanbevelen en leveren die is afgestemd op uw specifieke technologische behoeften.

AWS Marketplace is een samengestelde digitale softwarecatalogus met tientallen categorieën en duizenden lijsten van topsoftwareleveranciers. Met flexibele verbruiks- en prijsmodellen is het gemakkelijk om een reeks kant-en-klare softwareoplossingen op AWS te vinden, testen, kopen en implementeren.

Dit platform maakt het gemakkelijk om samen te werken. Met Consulting Partner Private Offers (CPPO) kunnen we  aangepaste prijzen en voorwaarden aanbieden, voor de fabrikanten in ons portfolio, in AWS Marketplace. Bovendien maken we het u gemakkelijk met een vereenvoudigd inkoopproces en één enkele AWS-factuur.

AWS Marketplace logo
AWS Marketplace biedt jou:
 • Geverifieerde gebruiksklare software op AWS
 • Eenvoudige levering van software
 • Flexibele bezorgopties
 • Flexibele verbruiksmogelijkheden
 • Gestroomlijnde inkoop
 • Kortingsprogramma’s kunnen gebruiken
 • Eén geconsolideerde AWS-factuur
 • Voldoe aan de unieke vereisten van uw organisatie met aangepaste licentievoorwaarden, volumekortingen en flexibele betalingsopties. Onderhandel prijzen en voorwaarden met Flowerbed engineering, en we zullen een aanbieding maken voor AWS-accounts die u aanwijst. Zodra het bod is geaccepteerd, zijn de onderhandelde prijs en voorwaarden beschikbaar voor uw gebruikers.

  Hoe wij jou grip kunnen geven op IT aankopen

  AWS popular ISV in CPPO

  Als Consulting Partner zijn wij dé partner met specialisatie in Security en Infrastructuur. Hierdoor kunnen onze klanten software-oplossingen binnen AWS Marketplace rechtstreeks bij Flowerbed kopen. Flowerbed heeft een toegewijd team met expertise en technische vaardigheden die ervoor zullen zorgen dat we de juiste oplossing voor jullie bedrijf vinden.

  Voor je gemoedsrust scant AWS continu alle software die beschikbaar is, zodat je erop kunt vertrouwen dat alle aangeboden licenties betrouwbaar zijn.