AWS MARKETPLACE

Unlock Innovation and Transform The Software Supply Chain

AWS Marketplace is een samengestelde digitale catalogus die klanten kunnen gebruiken om software, gegevens en services van derden te zoeken, kopen, implementeren en beheren die klanten nodig hebben om oplossingen te bouwen en hun bedrijf te runnen. Het bevat duizenden softwarelijsten uit populaire categorieën zoals beveiliging, machine learning, bedrijfstoepassingen, infrastructuur, gegevens en analyses, en DevOps. AWS Marketplace vereenvoudigt ook softwarelicenties en -aankopen met flexibele prijsopties en meerdere implementatiemethoden.

Als geautoriseerde AWS Marketplace-reseller kunnen we software van derden aanbevelen en leveren die is afgestemd op uw specifieke technologische behoeften.

AWS Marketplace is een samengestelde digitale softwarecatalogus met tientallen categorieën en duizenden lijsten van topsoftwareleveranciers. Met flexibele verbruiks- en prijsmodellen is het gemakkelijk om een reeks kant-en-klare softwareoplossingen op AWS te vinden, testen, kopen en implementeren.

AWS Marketplace maakt het gemakkelijk om samen te werken Met Consulting Partner Private Offes kunnen we u aangepaste prijzen en voorwaarden aanbieden van uw favoriete softwareleveranciers voor oplossingen in AWS Marketplace. Bovendien maken we het u gemakkelijk met een vereenvoudigd inkoopproces en één enkele AWS-factuur.

AWS Marketplace logo
AWS Marketplace biedt jou:
 • Geverifieerde gebruiksklare software op AWS
 • Eenvoudige levering van software
 • Flexibele bezorgopties
 • Flexibele verbruiksmogelijkheden
 • Gestroomlijnde inkoop
 • Kortingsprogramma’s kunnen gebruiken
 • Eén geconsolideerde AWS-factuur
 • Voldoe aan de unieke vereisten van uw organisatie met aangepaste licentievoorwaarden, volumekortingen en flexibele betalingsopties. Onderhandel prijzen en voorwaarden met Flowerbed engineering, en we zullen een aanbieding maken voor AWS-accounts die u aanwijst. Zodra het bod is geaccepteerd, zijn de onderhandelde prijs en voorwaarden beschikbaar voor uw gebruikers.

  Hoe wij jou grip kunnen geven op IT aankopen

  AWS Screen Shot 06 09 20 at 10.06 AM1 1024x709 1

  Als Consulting Partner bij AWS Marketplace zijn wij dé partner met specialisatie in Security en Infrastructuur. Hierdoor kunnen onze klanten software-oplossingen binnen AWS Marketplace rechtstreeks bij Flowerbed kopen. Flowerbed heeft een toegewijd team met expertise en technische vaardigheden die ervoor zullen zorgen dat we de juiste oplossing voor jullie bedrijf vinden.

  Voor je gemoedsrust scant AWS continu alle software die beschikbaar is in AWS Marketplace, zodat je erop kunt vertrouwen dat alle aangeboden licenties betrouwbaar zijn.

  Meer weten

  Wij helpen je graag verder en sparren graag over jullie behoeften.
  Geef hieronder je contactgegevens en een korte omschrijving.