BARRACUDA

Your journey, secured.

Barracuda

Barracuda gelooft dat elke organisatie wereldwijd recht heeft op de beste IT security. Door het bieden van een compleet en gebruiksvriendelijk security platform helpt Barracuda organisaties, data en applicaties te beschermen tegen de meest actuele cyber risico’s. 

De werkplek is om productief te zijn. Gebruiksgemak is daarbij hoofdzaak en beveiliging is essentieel, maar mag hier vooral geen complexiteit aan toevoegen. Door middel van de beveiligingsoplossingen van Barracuda kan jij je richten op het echte werk.

De architectuur biedt compromisloze beveiliging en gegevensbescherming, of jouw infrastructuur nu 100% on-premise, 100% cloudgebaseerd of een hybride van beide is. De SaaS-beveiligingsoplossingen zijn net zo robuust en geavanceerd als de on-premise oplossingen.

De producten van Barracuda zijn leverbaar in de volgende uitvoeringen:

  • On-premise: in uw eigen omgeving;
  • SaaS: eenvoudig en ‘uit de muur’;
  • AWS Marketplace: koop en activeer in uw eigen AWS tenant;
  • Microsoft Azure: bescherming van de waardevolle data in de cloud;
  • Google Cloud: om het compleet te maken.

Samen met Barracuda bouwen wij enterprise, cloud ready beveiligingsoplossingen

Wereldwijd vertrouwen meer dan 200.000 klanten op Barracuda om hun werknemers, gegevens en applicaties te beschermen tegen een breed scala aan bedreigingen. Ze bieden een eenvoudige, uitgebreide en betaalbare oplossingen voor e-mailbeveiliging, applicatie- en cloudbeveiliging, netwerkbeveiliging en gegevensbescherming. Wij zijn continu bezig met innoveren om de beveiligingstechnologie van morgen vandaag te leveren.

Producten

Application & Cloud Security

Door het bieden van een complete en gebruiksvriendelijke security platform helpen zij organisaties, data en applicaties te beschermen tegen de cyber risico’s.  Werkomgevingen moeten productiviteit faciliteren. Gebruiksgemak is hoofdzaak en security is essentieel maar mag geen complexiteit toevoegen aan werkomgevingen. Door hun security oplossingen voor werkomgevingen kan jij je richten op het echte werk.
WAF

Data Protection

De alles-in-één benadering van gegevensbescherming maakt het gemakkelijker dan ooit om uw bedrijf te beschermen tegen gegevensverlies en diefstal. Er kan een back-up van gegevens worden gemaakt op elke locatie, inclusief de openbare cloud, zodat u geen back-upoplossingen van meerdere leveranciers hoeft te kopen en beheren. U kunt zelfs een back-up maken van uw cloudgebaseerde Office 365-gegevens, zoals e-mails. Alle back-upgegevens worden gerepliceerd naar de beveiligde Barracuda-cloud met onbeperkte opslag.
BACKUP

Total Email Protection

Meer dan 91% van de gerichte cyberaanvallen begint met een e-mail. Aanvallen via e-mail onderbreken de bedrijfsactiviteiten, veroorzaken financiële schade en brengen de bedrijfsintegriteit in gevaar. De oplossingen beschermen uw bedrijf met meerdere beschermingslagen die alle aspecten van uw e-mailinfrastructuur omvatten, inclusief gateway-verdediging, e-mailbestendigheid, fraudebescherming en gebruikersbewustzijn.
Email

Network Security

Barracuda CloudGen netwerkfirewalls zijn de eerste oplossingen in de branche die speciaal zijn gebouwd voor met de cloud verbonden, on-premise en hybride netwerken. Deze firewalls beschermen al uw gebruikers, applicaties en gegevens, ongeacht hoe uw infrastructuur eruitziet. We zorgen voor veilige en betrouwbare verbindingen tussen meerdere locaties op locatie en de cloud met op verbruik gebaseerde prijzen, waardoor u geld bespaart op infrastructuurkosten.
FIREWALL

Hoe wij jou optimaal gebruik laten maken van Barracuda producten

Barracuda Preferred Partner

Flowerbed is gecertificeerd partner. Als dé reseller en vaste partner van Barracuda in Nederland hebben wij een aanzienlijk trackrecord weten op te bouwen over de afgelopen 10+ jaar. Daarbij hebben we een focus op CloudGen Firewalls, Web Application Firewalls, Back-up en Mail archiveringsoplossingen, zowel on-premise en als koploper in de Cloud. Samen met onze implementatie & beheerdiensten helpen wij ook jouw organisatie met een probleemloze installatie en goede werking.

Meer weten

Wij helpen je graag verder en sparren graag over jullie behoeften.
Geef hieronder je contactgegevens en een korte omschrijving.