Barracuda Cloud-to-Cloud Archiving

Bewaar en vind e-mails en bespaar tegelijkertijd opslagcapaciteit

De Barracuda Message Archiver is ideaal voor organisaties die hun e-mailopslagcapaciteit willen verminderen en de gebruikersproductiviteit willen verhogen met mobiele of desktoptoegang tot elke e-mail die ooit is verzonden of ontvangen. Het met de cloud verbonden apparaat gebruikt de Barracuda Cloud om informatie naar de cloud te verplaatsen als een secundaire opslaglaag. Bovendien biedt de Barracuda Message Archiver ook een krachtig, maar eenvoudig platform voor e-discovery en compliance.

Veilig bewaren

Gegevens worden buiten uw operationele e-mailomgeving gearchiveerd in een speciale fraudebestendige opslagplaats, zodat ze veilig worden bewaard zolang u ze nodig heeft, zonder risico op beschadiging of verwijdering.
Het verminderen van het datavolume dat door uw e-mailserver wordt beheerd, kan de kosten drastisch verlagen en tegelijkertijd de operationele efficiëntie verhogen. Gebruikers blijven binnen de opslaglimieten zonder PST-bestanden te exporteren of gegevens te wissen, waardoor uw wettelijke status mogelijk in gevaar komt.

Barracuda store securely
Barracuda compliant

Zorg voor naleving

Onze op beleid gebaseerde aanpak maakt gebruik van gedetailleerd bewaarbeleid om ervoor te zorgen dat u elk gegevensitem automatisch veilig bewaart zolang het nodig is. Dit betekent dat u vol vertrouwen kunt aantonen dat u voldoet aan de eisen van de overheid en regelgeving, en een verdedigbaar verwijderingsbeleid hanteert.
Het is gemakkelijk om de juistheid en volledigheid van uw archief aan te tonen, en om de bewakingsketen voor elk gegeven te bieden. Op rollen gebaseerde beveiligingscontroles zorgen ervoor dat alleen geautoriseerd personeel toegang heeft tot gegevens in het archief, en uitgebreide audittrails registreren elke systeem- en gebruikersactiviteit.

Stroomlijn e-discovery

Het geïndexeerde archief biedt iteratieve zoek- en tagging-mogelijkheden op meerdere niveaus om complexe audit- en opsporingsoefeningen te ondersteunen. Dit vermindert drastisch de tijd en moeite die nodig is om te reageren op detectieverzoeken. De intuïtieve, op rollen gebaseerde interface maakt het gemakkelijk om snel specifieke berichten te vinden wanneer dat nodig is, en om de nauwkeurigheid en volledigheid van de geretourneerde gegevens voor elk geval aan te tonen. Geselecteerde gegevens kunnen van geval tot geval zo lang als nodig is in de juridische bewaring worden geplaatst en vervolgens worden geëxporteerd voor analyse of openbaarmaking.
Barracuda ediscover
Barracuda access

Altijd en overal toegang.

Met Barracuda-archiveringsoplossingen hebben gebruikers eenvoudig toegang tot hun gearchiveerde gegevens, waar ze ook werken en vanaf elk apparaat. De multifunctionele Microsoft Outlook-invoegtoepassing biedt een geïntegreerde ervaring binnen hun vertrouwde Outlook-client en stelt hen in staat naadloos te werken met zowel mailbox- als gearchiveerde gegevens. Het bewaart ook een lokale cache met gearchiveerde berichten om doorlopende toegang te bieden terwijl ze offline zijn. Een zelfstandige desktopclient en een webinterface om altijd en overal toegang tot archieven via elk apparaat te garanderen.

Flexibele inzet

De Barracuda Message Archiver is beschikbaar als een fysiek apparaat of als een geïntegreerde virtuele oplossing voor implementatie op locatie of in de cloud. Koop en configureer rechtstreeks in de AWS Marketplace, of installeer lokaal op VMware of Hyper-V. Het kan worden geconfigureerd om gegevens naar de Barracuda Cloud te spiegelen, wat zorgt voor veilige langdurige retentie en opslag, en het gemakkelijker en sneller maakt om te herstellen van rampen. De Barracuda Cloud Archiving Service biedt een volledig cloudgebaseerde oplossing, beheerd en ondersteund door Barracuda zonder dat er software of hardware van de klant nodig is. De uitgebreide en robuuste wereldwijde cloudinfrastructuur van Barracuda zorgt voor veiligheid, en gecentraliseerd beheer via de Cloud Control-portal maakt het eenvoudig.
Barracuda webservices
Barracuda 24hr

Waarom een archiveringsoplossing van Barracuda?

Uw gegevens zijn essentieel voor uw bedrijf, dus uw oplossing voor het archiveren van berichten moet worden ondersteund door mensen die uw gegevensbeveiliging net zo serieus nemen als u. De bekroonde 24×7 technische ondersteuning van Barracuda wordt bemand door interne beveiligingsingenieurs zonder telefoonbomen. Hulp is altijd een telefoontje verwijderd. Honderdduizenden organisaties over de hele wereld vertrouwen op Barracuda om hun applicaties, netwerken en gegevens te beschermen. De archiveringsoplossingen van Barracuda maken deel uit van een uitgebreide reeks back-up-, archiverings-, firewall- en beveiligingsproducten en -diensten die zijn ontworpen voor organisaties die op zoek zijn naar robuuste, betaalbare en gebruiksvriendelijke bescherming.

Snelle implementatie

 • Geen extra infrastructuur
 • Geen langdurige service-opdrachten
 • Geen systeemonderbreking
 • Handsfree installatie

Gemoedsrust

 • Veilige, compatibele opslag
 • Geverifieerde gebruikerstoegang
 • Audittrail
 • Op rollen gebaseerde machtigingen

Vrijheid

 • Geen zoekbeperkingen
 • Geen zoektime-outs
 • Onbeperkt aantal gelijktijdige zoekopdrachten
Image cloud providers

Eenvoudig in uw Microsoft 365 tenant

Barracuda Cloud Archive is een aanpasbare oplossing die een breed scala aan e-mailplatforms ondersteunt, waaronder Microsoft 365, IBM e-mailplatforms en Rackspace Hosted Email. Het Barracuda Cloud Archive-platform maakt gebruik van vele AWS-services van wereldklasse, waaronder S3 Storage, en biedt een uptime van 99,99%.

Vraag online demo aan

Dit zijn de perfecte oplosssingen voor een online demo en laten zien hoe makkelijk ze integreren in jullie omgeving