Barracuda Cloud-to-Cloud Backup


"Microsoft raadt aan om een back-up van derden te gebruiken voor uw Office 365-gegevens.

Barracuda Cloud-to-Cloud Backup biedt snelle back-ups, zeer granulaire herstelmogelijkheden en ongeëvenaard gebruiksgemak."

Eenvoudig in gebruik

Vind en herstel de exacte gegevens die u wilt snel en gemakkelijk met een nieuw ontworpen gebruikersinterface die overal met een internetverbinding toegankelijk is.

Uitgebreide Office 365 ondersteuning

Back up al je Teams, Exchange, SharePoint en OneDrive data, en kies volledig of gedeeltelijke restore , afhankelijk van je specifieke behoeften.

Geïntegreerd in je eigen Cloud

Uw Office 365-gegevens bevinden zich al in de cloud. Het opslaan van veilige, gecodeerde back-ups in hetzelfde netwerk betekent betere prestaties en onmiddellijke schaalbaarheid.

Flexibele, uitgebreide
Office 365 ondersteuning

Barracuda Cloud-to-Cloud Backup biedt u de flexibiliteit om Teams-, Exchange-, SharePoint- en OneDrive-gegevens volledig of met zeer gedetailleerde details te herstellen. Volledige SharePoint-ondersteuning betekent dat u een back-up kunt maken van en alles in SharePoint kunt herstellen, inclusief verschillende sitesjablonen, aangepaste lijsten, machtigingen en metagegevens, waardoor u veel werk en kosten kunt besparen die gepaard gaan met het herstellen van alleen bestanden. U kunt SharePoint-bibliotheken, lijsten en documenten herstellen naar elke SharePoint-site die u kiest. Back-ups maken en herstellen van Exchange-, openbare map- en archiefpostvakken is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Barracuda Cloud-to-Cloud Backup biedt volledige, granulaire bescherming van uw gegevens met point-in-time retrieval, en zowel geplande als on-demand back-up. Bovendien worden uw gegevens gededupliceerd en gecomprimeerd om de opslagefficiëntie te maximaliseren en het back-upvenster te minimaliseren.

Eenvoudig in gebruik

Het is snel en gemakkelijk om gegevens te vinden en te herstellen met de nieuw ontworpen gebruikersinterface die overal met een internetverbinding toegankelijk is. Snelle zoek- en filteropties maken het terugzetten van gegevens naar je organisatie zo eenvoudig mogelijk. En je kan binnen 5 minuten van aanmelding naar het uitvoeren van uw eerste back-up gaan.

Uitgebreide, transparante rapportage van back-upstatus, gezondheidsmonitoring en opslagstatistieken biedt totale realtime zichtbaarheid, terwijl het auditlogboek en e-mailwaarschuwingen je op de hoogte houden van de details van elke actie. Je kan het bewaarbeleid globaal of per type gegevens instellen. Optimaliseer de beveiliging met 5 niveaus van gedetailleerde, op rollen gebaseerde toegangscontroles die bepalen wie wat kan doen. En als je hulp nodig heeft, is Flowerbed slechts een telefoontje verwijderd.

Cloud native

Cloud-to-Cloud Backup leeft volledig in de cloud, dus je hoeft geen software of hardware te beheren of bij te werken. Omdat de Office 365-gegevens zich al in de cloud bevinden, betekent het bewaren van de gecodeerde back-upbestanden in het netwerk betere prestaties en onmiddellijke schaalbaarheid – het is gewoon logisch. Meerdere externe kopieën van je back-upbestanden zorgen voor redundantie en veiligheid. En je kan je aanmelden en de eerste back-up starten in slechts vijf minuten.

Barracuda State of Office 365 backup

In de Office365-omgeving biedt Microsoft een standaard retentie van 30 dagen voor mail en 90 dagen voor Sharepoint. Dit is natuurlijk te kort en u wilt kritische data langer kunnen bewaren. In dit rapport leest u de details en oplossingen hiervoor.
Maart 2021

Vraag online demo aan

Dit zijn de perfecte oplosssingen voor een online demo en laten zien hoe makkelijk ze integreren in jullie omgeving

Download rapport

Als je specifieke vragen hebt over het rapport of al wilt sparren over de oplossing, laat het ons dan gerust weten.