CISCO

Between hope and possible, there’s a bridge.

Cisco helpt de kansen van morgen te grijpen door te bewijzen dat er verbazingwekkende dingen kunnen gebeuren wanneer je de niet-verbonden personen verbindt. Een integraal onderdeel van het DNA van Cisco is het creëren van langdurige klantpartnerschappen, door samen te werken om jouw behoeften te identificeren en oplossingen te bieden die succes voeden.

Networking

Cisco switches
Cisco Catalyst access switches combineren bekabeld en draadloos om activiteiten aanzienlijk te vereenvoudigen en voortdurend te optimaliseren ter ondersteuning van zakelijke doelstellingen.

Een keuze aan implementatieopties – traditioneel, cloudbeheerd of als volledige fabric, schaling, poortsnelheden en interfacetypen, van 1G tot 100G. Cisco’s LAN-switches (vast, modulair, core, distributie en access) zijn ontwikkeld voor een nieuw tijdperk van intent-based networking.

Het netwerk wordt gevoed door context – waarbij security overal is geïntegreerd. Met onze switches leert een netwerk doorlopend en wordt het geoptimaliseerd om aan de behoeften van de organisatie te voldoen.

SD-WAN

Cisco SD-WAN is een cloud-first architectuur die data- en besturingsplanes gescheiden houdt en beheert via de Cisco vManage-console. Je kunt snel een SD-WAN overlay fabric creëren om datacenters, vestigingen, campussen en colocaties te verbinden en de netwerksnelheid, -beveiliging en -efficiëntie te verbeteren.

Cisco SD-WAN
Cisco DNA laptop

Digital Network Architecture (DNA)

Het nieuwe netwerk is gebaseerd op een softwaregestuurde aanpak, automatisering, ingebouwde beveiliging, zakelijke inzichten met proactieve monitoring en probleemoplossing. Met deze visie lanceerde Cisco het nieuwe tijdperk van netwerken, mogelijk gemaakt door de Cisco® Digital Network Architecture (Cisco DNA).

De nieuwste innovaties in Cisco DNA omvatten nieuwe softwaremogelijkheden die meer intelligentie en beveiliging bieden via de DNA-abonnementslicenties voor switching en draadloze software. Het biedt end-to-end zichtbaarheid, automatisering en inzichten. 

Hoe wij jou kunnen helpen bruggen te bouwen

Cisco select partner

Wij houden niet van stilstaan en leren iedere dag weer bij. De netwerk & security engineers van Flowerbed zijn getraind én gecertificeerd op het Cisco portfolio. Zo ben je verzekerd van de juiste kennis en beste implementaties. Ook als je Cisco producten ergens anders hebt aangeschaft willen wij graag onder de motorkap kijken.