FORTINET

Fortinet Network Security Expert NSE

Security, Networking. A leader.

Fortinet beveiligt de grootste ondernemingen, serviceproviders en overheidsorganisaties over de hele wereld. Fortinet biedt zijn klanten intelligente, naadloze bescherming over het uitbreidende aanvalsoppervlak en de kracht om te voldoen aan de steeds hogere prestatie-eisen van het grenzeloze netwerk – nu en in de toekomst. De Security Fabric-architectuur kan compromisloze beveiliging bieden om de meest kritieke beveiligingsuitdagingen aan te pakken, of het nu gaat om netwerk-, applicatie-, cloud- of mobiele omgevingen. Fortinet is de nummer één van de meeste beveiligingsapparatuur die wereldwijd wordt verzonden en meer dan 450.000 klanten vertrouwen op Fortinet om hun bedrijven te beschermen.

Fortinet logo

De Security Fabric

Fortinet Security fabric

Organisaties willen met digitale innovatie zaken versnellen, kosten verlagen en efficiëntie verbeteren.  Voorbeelden zijn het verplaatsen van applicaties en workflows naar de cloud, het implementeren van Internet-of-Things (IoT) -apparaten op het bedrijfsnetwerk en andere locaties.

Om de risico’s effectief te beheren en complexiteit te minimaliseren, wil je een cyberbeveiligingsplatform gebruiken dat brede zichtbaarheid in hun omgeving biedt en een middel is om zowel de beveiliging als het netwerk eenvoudig te beheren.

De Fortinet Security Fabric biedt dit allemaal:

  • Security-driven Networking die de netwerk- en gebruikerservaring beveiligen en versnellen.
  • Zero-trust Network Access die gebruikers en apparaten zowel binnen als buiten het netwerk identificeert en beveiligt.
  • Dynamic Cloud Security die de cloudinfrastructuur en -applicaties beveiligt en beheert.
  • Artificial Intelligence (AI) gestuurde beveiligingsoperaties die cyberdreigingen voorkomen, detecteren en erop reageren.

Security-Driven Networking

De netwerkstrategie van Fortinet integreert netwerkinfrastructuur en de beveiligings- architectuur van een organisatie, waardoor het netwerk kan worden geschaald en gewijzigd zonder de beveiliging in gevaar te brengen. 

Network Security

Next-Generation Firewalling
Security Subscription Services

LAN Edge

Switching
RoutingDynamic Cloud Security

De Dynamic Cloud Security Solutions bieden de nodige zichtbaarheid en controle over cloud-infrastructuren, waardoor veilige applicaties en connectiviteit van datacenter tot cloud mogelijk zijn.

Application Security

Web Application Security Secure Email Gateway Cloud Access Security Broker

Cloud & Datacenter

Virtual NextGen Firewalls
Data Center Firewalls
Cloud Workload Protection

Central Management

FortiManager
FortiAnalyzer
FortiCloud

Hoe we jou kunnen helpen om alles uit Fortinet te halen

Fortinet Network Security Expert NSE
Wij houden niet van stilstaan en leren iedere dag weer bij. De security engineers van Flowerbed zijn getraind én gecertificeerd op het complete Fortinet portfolio. Zo ben je verzekerd van de juiste kennis en beste implementaties. Ook als je Fortinet ergens anders hebt aangeschaft willen wij graag onder de motorkap kijken. Met onze healthcheck geven wij de APK voor de systemen.