KnowBe4
Getraind en gecertificeerd door KnowBe4

Platform voor beveiligingsbewustzijns-training en gesimuleerde phishing

KnowBe4 helpt u om te gaan met het aanhoudende probleem van social engineering

Referentie

Referentietesten
We bieden referentietesten aan waarmee u het Phish-Prone™-percentage van uw gebruikers kunt beoordelen aan de hand van een gratis gesimuleerde phishingaanval.

Train

Train uw gebruikers
’s Werelds grootste bibliotheek met inhoud voor beveiligingsbewustzijnstrainingen, waaronder interactieve modules, video’s, games, posters en nieuwsbrieven. Geautomatiseerde trainingscampagnes met geplande herinneringsmails.

Phish

Phish uw gebruikers
Uitstekende, volledig geautomatiseerde, gesimuleerde phishingaanvallen, duizenden sjablonen die u onbeperkt kunt gebruiken en phishingsjablonen van de gebruikers-community.

Bekijk de resultaten
Bedrijfsrapporten met statistieken en grafieken over trainingen en phishingaanvallen waarmee uw bedrijf zo aan de slag kan. Laat de geweldige ROI zien!

Traditionele klassikale beveiligingsbewustzijnstrainingen volstaan niet meer. Tegenwoordig worden uw medewerkers regelmatig blootgesteld aan geraffineerde phishing- en ransomware aanvallen en is continue aandacht voor dit onderwerp van het hoogste belang.

Het KnowBe4 systeem werkt echt

Dankzij de enorme database van KnowBe4 hebben we gedurende minstens 12 maanden bijna 4 miljoen gebruikers geanalyseerd. Ons onderzoek in 2020 blijft alarmerende
resultaten opleveren. De algehele benchmark van het Phish-Prone-percentage in de industrie blijkt maar liefst 37,9% te zijn.

Gelukkig blijkt uit de gegevens dat dit binnen 90 dagen kan worden teruggebracht naar slechts 14% door vernieuwende beveiligingsbewustzijnstrainingen te geven.
Uit de resultaten na één jaar blijkt dat wanneer deze best practices worden gevolgd, het uiteindelijke Phish-Prone-percentage kan worden gereduceerd tot gemiddeld 4%.

Bekijk hoe het Phish-Prone-percentage van uw bedrijf afsteekt tegen dat van uw concurrenten! De industrie benchmarkfunctie is inbegrepen bij uw abonnement.

Ontdek hoe effectief onze beveiligingsbewustzijnstraining is

KnowBe4 is 's werelds grootste geïntegreerde platform voor bewustzijnstraining gecombineerd met gesimuleerde phishingaanvallen. Mobiliseer net als tienduizenden andere klanten uw eindgebruikers als laatste verdedigingslinie.

Waarom ons platform?

Onbeperkt

Onbeperkt gebruik
We bieden drie toegangsniveaus aan voor de training, waarbij u op basis van uw abonnementsniveau toegang krijgt tot onze trainingsomgeving met meer dan 1000 items. Profiteer van onbeperkte toegang tot alle phishingfuncties met flexibele licenties. Er is geen licentiegrens en een overschrijding van 10% is toegestaan. De traininsomgeving word regelmatig bijgewerkt met nieuwe functies.

Boeiende, interactieve browsertraining
De interactieve training is niet alleen educatief, maar ook nog eens leuk en interessant. Uw gebruikers kunnen de trainingsinterface bekijken in de taal van hun voorkeur. De optionele game functie stelt gebruikers in staat om het via scoreborden op te nemen tegen hun collega’s en om badges te verdienen terwijl ze leren hoe ze hun organisatie tegen cyberaanvallen kunnen beschermen.

Merkinhoud
Deze zelfbedieningsfunctie biedt de optie om aangepaste merkinhoud aan het begin en einde van bepaalde KnowBe4-trainingsmodules toe te voegen. U kunt merkelementen van uw organisatie, waaronder uw logo, aangepaste graphics en bedrijfskleuren, toevoegen om berichten voor uw gebruikers aan te passen.

Upload uw eigen inhoud
Wilt u de inhoud van uw KnowBe4-beveiligingsbewustzijnstraining aanvullen met de aangepaste training van uw organisatie of met andere zakelijke trainingsinhoud? U kunt uw eigen SCORM-compatibele trainings- en video-inhoud uploaden en samen met uw KnowBe4 ModStore-training beheren, en dat allemaal op één plek en zonder aanvullende kosten!

Beoordeling

Beoordelingen
Ontdek hoe uw gebruikers er voor staan wat betreft kennis en stel op basis daarvan referentiebeveiligings statistieken op. Gebruik de vaardighedenbeoordelingen en beveiligingscultuurenquête om de kennis van uw gebruikers te meten en bij te houden, en om te achterhalen hoe uw gebruikers aankijken tegen een beveiligingscultuur.

Aangepast

Aangepaste phishingsjablonen en landingspagina’s
We bieden duizenden gebruiksvriendelijke
systeemsjablonen aan. Ook kunt u scenario’s aanpassen
op basis van persoonsgegevens en kunt u gesimuleerde
bijlagen toevoegen om uw eigen gerichte spearphishing-campagnes te maken. Elke phishingmailsjabloon kan
een eigen aangepaste landingspagina hebben, waardoor
op de specifieke zwakke punten kan worden ingegaan.

Pish-Alert

Phish Alert-knop
De Phish Alert-knop van KnowBe4 biedt uw gebruikers een veilige manier om e-mailbedreigingen ter analyse naar het beveiligingsteam door te sturen en verwijdert de e-mail uit de inbox van de gebruiker om toekomstige risico’s te vermijden. En dat allemaal met slechts één klik!

Social

Social engineering opsporen
De gepatenteerde technologie verandert elke gesimuleerde phishingmail in een tool die je kan gebruiken om medewerkers dynamisch te trainen door onmiddellijk te laten zien welke risico’s ze in die e-mail over het hoofd hebben gezien.

Gebruikersbeheer

Gebruikersbeheer
De Active Directory-integratie van KnowBe4 stelt u in staat om eenvoudig gebruikersgegevens te uploaden en bespaart u tijd doordat u gebruikerswijzigingen niet meer handmatig hoeft te beheren. Daarnaast kunt u de functie Slimme groepen gebruiken om uw phishingcampagnes, trainingsopdrachten en leerproces te wijzigen en automatiseren. De automatisering gaat op basis van het gedrag van uw medewerkers en kenmerken van gebruikers.

Beveiligingsrollen
Hiermee kunt u een onbeperkt aantal combinaties van niveautoegang en beheermogelijkheden definiëren voor specifieke gebruikersgroepen. Dankzij gedelegeerde machtigingen kunt u alleen specifieke gegevens tonen voor bepaalde rollen of kunt u phishing, training en gebruikersbeheer alleen voor specifieke groepen inschakelen.

Geavanceerde

Geavanceerde rapportagefunctie
De meer dan 60 ingebouwde rapporten bieden, na verloop van tijd, een totaalbeeld en gedetailleerde rapportage over uw belangrijkste bewustzijnstrainingsindicatoren. Gebruik rapportage-API’s om gegevens uit de KnowBe4-console op te halen. In het geval van meerdere accounts kunt u met Roll-Up Reporting eenvoudig geaggregeerde resultaten bekijken.

Virtual

Virtual Risk Officer™
De innovatieve VRO-functie (Virtual Risk Officer) helpt u risico’s op gebruikers-, groeps- en bedrijfsniveau te bepalen en stelt u in staat om gegevensgestuurde beslissingen te nemen wat betreft uw beveiligingsbewustzijnsplan.

PhishER™
Wanneer u uw gebruikers traint en phishingaanvallen op hen loslaat, gaan gebruikers meer e-mails bij het verantwoordelijke team melden. De toename van dit e-mailverkeer kan weer een nieuw probleem vormen! PhishER, een optionele invoegtoepassing voor het beheren van het hoge aantal door uw gebruikers gerapporteerde berichten, helpt u e-mailbedreigingen sneller op te sporen en te verhelpen.

Vraag online demo aan

Dit zijn de perfecte oplosssingen voor een online demo en laten zien hoe makkelijk ze integreren in jullie omgeving

Meer weten

Wij helpen je graag verder en sparren graag over jullie behoeften.
Geef hieronder je contactgegevens en een korte omschrijving.