MICROSOFT

On-premises, hybrid, multicloud, or at the edge
create secure, future-ready cloud solutions on Azure

Microsoft_logo

Microsoft maakt digitale transformatie mogelijk voor het tijdperk van een intelligente cloud en een intelligent edge. Haar missie is om elke persoon en elke organisatie op de planeet in staat te stellen meer te bereiken.

Oplossingen

Azure Cloud

On-premise, hybride, multicloud of aan de rand - creëer veilige, toekomstbestendige cloudoplossingen op Azure
CSP Tier 1

Office 365

Ontworpen om je te helpen meer te bereiken met innovatieve Office-apps, intelligente cloudservices en hoogwaardige beveiliging
CSP Tier 1

Ons geavanceerde cloud billing platform

Optimalisatie van clouduitgaven

Realiseer de grootst mogelijke besparingen met voorspellende analyses en bruikbare aanbevelingen voor het kopen van resources.

Cloud-factureringsbeheer

Nooit meer stress over verrassingsfacturen. Gedetailleerde factureringsanalyses met geavanceerde waarschuwingen vooraf en cloudbeheer zorgen ervoor dat u alles onder controle heeft.

Best Practice kostenbeheersing

600+ Best Practices-controles controleren continu om inactieve bronnen, ongebruikte instances en VM's, niet-overeenkomende gereserveerde instanties en meer te identificeren.

Waarmee kunnen we ook jouw IT toekomstbestendig maken

Microsoft Gold partner

Wij houden niet van stilstaan en leren iedere dag weer bij. De cloud engineers van Flowerbed zijn getraind én gecertificeerd. Zo ben je verzekerd van de juiste kennis en beste implementaties. Ook als je Microsoft producten ergens anders hebt aangeschaft willen wij graag onder de motorkap kijken. Met onze cloud automation aanpak in combinatie met CSP Tier 1 programma, kunnen wij jou de vangrails bieden.