SPLUNK

The Data-to-Everything Platform

Versnel uw digitalisering
Het Data-to-Everything-platform bevat alles wat u nodig hebt om ervoor te zorgen dat uw digitale initiatieven slagen. Of je nu net begint met digitaliseren of in de cloud bent geboren, innoveer vol vertrouwen met speciaal gebouwde oplossingen die worden aangedreven door AI en machine learning.
Verzeker zakelijke veerkracht
Geef uw mensen de mogelijkheid om problemen in realtime te voorspellen, identificeren en oplossen. Beantwoord vragen over bedrijfs-, IT-, DevOps- en beveiligingsfuncties met onderzoeksmogelijkheden van wereldklasse, intuïtieve visualisaties en naadloze samenwerking.
Maak kennis met de datakansen van vandaag en morgen
Splunk’s flexibele platform en speciaal gebouwde oplossingen schalen met u mee terwijl uw gegevens en organisatie evolueren. Met een bloeiend ecosysteem van partners en services, wordt Splunk geïnvesteerd als uw langetermijnpartner om datagestuurde resultaten in uw hele organisatie te creëren.
Splunk logo

Wat maakt het Data-to-Everything Platform anders?

Splunk is het enige platform dat het mogelijk maakt om te onderzoeken, bewaken, analyseren en te werken met…

Flowerbed Splunk dashboard
Elke structuur
Of het nu gestructureerd of ongestructureerd is, Splunk kan alle op tekst gebaseerde gegevens opnemen zonder dat u deze eerst hoeft te organiseren.

Elke bron
Neem gegevens overal op – of het nu op locatie is of in de cloud, van IoT-apparaten tot uw verkooppunt, CRM en daarbuiten.

Elke tijdschaal
Onderzoek en handel snel en naadloos naar gegevens, of deze nu nu of historisch worden gestreamd.

Elk inzicht
Stel elke vraag en maak gebruik van geavanceerde ML / AI om bruikbare inzichten te krijgen op het gebied van beveiliging, IT, DevOps en meer.

Elke actie
Ondersteun een breed scala aan gebruikers in het hele bedrijf bij het handelen op basis van hun gegevens. Automatiseer acties op basis van vaste draaiboeken of AI-gestuurde besluitvorming en vereenvoudig samenwerkingsreacties tussen teams.

Snel een businesscase

Wij hebben al vele jaren ervaring met het uitlezen van (on)gestructureerde data in IT-omgevingen maar ook in OT (Operationele) omgevingen. Dit soort platformen lenen zich bij uitstek voor het snel visualiseren van een businesscase en zal zeker leiden tot nieuwe ideëen en toepassingen. Met bijvoorbeeld een live demo van één van onze Openbaar Vervoer klanten kunnen wij je laten zien wat er zoal mogelijk is en met onze Splunk-as-a-Platform service kunnen wij de eerste Proof of Concept binnen één dag in jullie eigen omgeving tonen.

Badge Splunk consultant

Advies en implementatie

Onze Data Analytics specialisten begrijpen IT en OT systemen en data, maar kunnen ook adviseren welke licenties, bundels en prijzen het best passen bij jullie behoeften. Of je het als losse licentie, maandelijkse Splunk-as-a-Service of via nieuwe inkoopplatformen als AWS Marketplace; wij zijn overal in thuis! Voor de implementatie bespreken wij de wensen, verwachtingen en geven wij een duidelijke urenraming. Geen verrassingen dus.

Meer weten

Wij helpen je graag verder en sparren graag over jullie behoeften.
Geef hieronder je contactgegevens en een korte omschrijving.