TENABLE

See Everything. Predict What Matters.

Tenable logo

Begrijp je risico’s en weet welke kwetsbaarheden je het eerst moet oplossen met onze Tenable oplossingen.

Krijg een risico-gebaseerd overzicht van jouw gehele aanvalsoppervlak – van IT tot cloud tot containers – zodat je kwetsbaarheden snel kunt identificeren, onderzoeken en prioriteren.

Beheerd in de cloud en aangedreven door Nessus-technologie, bieden wij jou met Tenable de meest uitgebreide dekking van kwetsbaarheden in de branche met de mogelijkheid om te voorspellen welke beveiligingsproblemen als eerste moeten worden opgelost. Het is jouw complete end-to-end oplossing voor vulnerabilitymanagement.

Introductie van de Cyber Exposure Lifecycle

Cyber Exposure Management is een opkomende discipline waarmee u risico’s over uw gehele aanvalsoppervlak kunt zien, voorspellen en aanpakken. Gebaseerd op de fundamenten van risicogebaseerd beheer van kwetsbaarheden, introduceren de best practices van Cyber Exposure Management een gemeenschappelijke risicogerichte en op metrische gegevens gebaseerde taal die iedereen begrijpt – van beveiliging en IT-operaties tot uitvoerend leiderschap en belangrijke belanghebbenden.

 

Cyber Exposure verenigt uw beveiligingsdoelen met uw bedrijfsdoelstellingen. Het stelt u in staat om beter geïnformeerde beslissingen te nemen op basis van het aanpakken van risico’s en het stimuleren van verbeteringen door belangrijke beveiligingsstatistieken te meten en te vergelijken.

Zie alles

Goede beveiliging begint met volledige en continue zichtbaarheid van uw moderne aanvalsoppervlak, inclusief cloudservices, operationele technologieën, moderne webapps en een groeiend personeelsbestand op afstand. Maar aangezien bijna de helft van de beveiligingsleiders meldt dat hun beveiligingsorganisaties geen holistisch begrip en beoordeling van hun gehele aanvalsoppervlak hebben, hebben velen moeite om alle mogelijke blootstellingspunten te identificeren. Om dit aan te pakken heeft Tenable de breedste beoordelingsmogelijkheden opgebouwd, met marktleidende dekking.

Tenable lumin

VOORDELEN
– Volledige zichtbaarheid van uw gehele aanvalsoppervlak
– Uitgebreide beoordelingsmogelijkheden  ontworpen voor verschillende soorten activa
– Voortdurende evaluatie van cloudactiva door gebruik te maken van cloud-native technologieën
– Marktleidende dekking van kwetsbaarheden, ontwikkeld door onderzoek van Tenable

Tenable Exporsure.ai

Voorspel wat er toe doet

Bij de huidige prioriteitsprocessen voor kwetsbaarheden wordt meer dan de helft van de nieuwe kwetsbaarheden beoordeeld als hoog of kritisch, maar slechts 8% van die kwetsbaarheden heeft een openbare exploit beschikbaar, en slechts een fractie hiervan wordt gebruikt bij aanvallen. Onderscheid maken tussen problemen die geen risico vormen en het voorspellen van problemen die dat wel doen, is cruciaal voor het aanpakken van de herstellast waarmee operationele teams worden geconfronteerd.

Door continu meer dan 20 biljoen aspecten van informatie over bedreigingen, kwetsbaarheden en activa te analyseren met algoritmen voor machine learning, stelt exposure.ai uw organisatie in staat zich eerst te concentreren op de kwesties die er het meest toe doen, waarbij automatisch prioriteit wordt gegeven aan kwetsbaarheden die actief zijn gericht op de activa die het grootste risico vormen voor jouw zaken.

VOORDELEN
– Beperk de herstelinspanningen door u eerst te concentreren op de risico’s die er het meest toe doen
– Automatiseer prioriteitstelling met voorspelling om proactief kwetsbaarheden aan te pakken 
– Heb een duidelijk beeld van de kriticiteit van activa en de waarde voor uw bedrijf

Acteer om de risico's aan te pakken

Pak ten slotte risico’s aan over uw gehele aanvalsoppervlak. Het Tenable Cyber ​​Exposure Platform vertaalt ruwe technische gegevens naar zakelijke inzichten die u kunt gebruiken. Bereken, communiceer en vergelijk uw algehele blootstelling en effectiviteit bij het aanpakken van geïdentificeerde problemen

Stel u voor dat u uw cyberrisico kunt meten met één gemakkelijk te begrijpen en verdedigbare score. De Cyber ​​Exposure Score (CES) van Tenable is een objectieve maatstaf voor cyberrisico’s, automatisch berekend op basis van de bedreigingen van ontdekte kwetsbaarheden, de waarschijnlijkheid dat aanvallers gebruik kunnen maken van de kwetsbaarheid, de kritikaliteit van het getroffen activum en de voorspelde impact als de aanval succesvol is.

Berekend voor elk activum, elke activagroep en in uw hele organisatie, stellen Cyber ​​Exposure Scores u in staat om cyberrisico’s intern te volgen, te trends en te vergelijken met verschillende bedrijfseenheden en extern te benchmarken met peers – zodat op het bedrijf afgestemde beveiligingsleiders strategische beslissingen kunnen nemen over waar het beste om middelen te besteden aan het aanpakken van cyberrisico’s.

Tenable | Cyber exposure score

Hoe we jou kunnen onboarden in een Cyber Exposure Lifecycle?

Tenable Silver partner

Wij houden niet van stilstaan en leren iedere dag weer bij. De security engineers van Flowerbed zijn getraind én gecertificeerd op het complete Tenable portfolio. Zo ben je verzekerd van de juiste kennis en beste implementaties. Ook als je Tenable producten ergens anders hebt aangeschaft willen wij graag onder de motorkap kijken. Met onze healthcheck geven wij de APK voor de systemen.

Meer weten

Wij helpen je graag verder en sparren graag over jullie behoeften.
Geef hieronder je contactgegevens en een korte omschrijving.