TREND MICRO

Making the World Safe for Exchanging Digital Information

Trend Micro is een wereldwijde speler in cybersecurity die de wereld een veilige uitwisseling van digitale informatie wil bieden. In een wereld die steeds meer verbonden is en online gegevens uitwisselt, is het voor bedrijven, overheden en gebruikers noodzakelijk om een gelaagd security model te hebben voor datacenters, cloud omgevingen, netwerken en werkplekken.

Met 30 jaar beveiligingsexpertise heeft Trend Micro belangrijke onderscheidingen: de marktleider in serverbeveiliging sinds 2009, volgens IDC, de meest effectieve aanbevolen inbreukdetectie-oplossing vijf jaar op rij volgens NSS Labs, en een leider in zowel het Gartner Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms als de Forrester Wave voor Endpoint Security Suites. Al de oplossingen worden mogelijk gemaakt door XGen-beveiliging, een mix van technieken voor bescherming tegen bedreigingen.

Alle producten van Trend Micro werken samen om ‘Threat Intelligence’ informatie naadloos met elkaar te delen door middel van  gecentraliseerde zichtbaarheid. Dit biedt de gebruiker een betere, snellere bescherming en meer reactietijd om in te grijpen op wat echt belangrijk is. Ongeacht waar  en welk niveau van veiligheid nodig is, of hoe het zal ontwikkelen in de tijd, Trend Micro is de slimme beveiligingskeuze.

Trend Micro art

FLOWERBED BIEDT JOU:

  • Trend Micro Gold Partner
  • Trend Micro Professional Services Partner
  • Beste prijzen
  • Licenties leverbaar als: 
  • (meer)jaarlijkse aanschaf, 
  • in een maandelijkse Managed Security Service 
  • of via AWS Marketplace

Risico Management vereist gelaagde bescherming

Layered protection

Er is geen wondermiddel dat alle evoluerende bedreigingen van vandaag de dag stopt. Je hebt slimme beveiliging nodig die voor elk type dreiging de juiste techniek gebruikt zonder te vertragen. Beveiliging die is verbonden door meerdere lagen te gebruiken om opkomende bedreigingen te stoppen en de overhead voor beheer te verminderen. Beveiliging die is geoptimaliseerd om in jouw omgeving te werken van een vooruitstrevende, bewezen leverancier die altijd werkt aan de volgende generatie beveiliging. Het is tijd om serieus na te denken over de product suites van Trend Micro.

Lagen van bescherming

Hybrid Cloud Security

Een oplossing die nodig is om servers en virtual machines zowel on-premise als in de cloud te beschermen, nu en in de toekomst
Cloud one

Network Security

Biedt toonaangevende, uitvoerbare en uitgebreide bescherming tegen bedreigingen om aanvallen te detecteren en te voorkomen.
TippingPoint

User Protection

Bescherm uw gebruikers met de juiste techniek op het juiste moment op elk apparaat, elke applicatie, overal
Apex One

Verbonden bescherming tegen bedreigingen

Dit gelaagde security model biedt een optimale manier om snel te beschermen, detecteren en reageren op nieuwe bedreigingen die het gemunt hebben op jullie systemen. Ondertussen verbetert het de zichtbaarheid binnen de hele organisatie.

Het Trend Micro Smart Protection Network benut de security informatie die wereldwijd beschikbaar is tegen zero-hour risico’s zodat je er zeker van bent altijd beschermd te zijn.

Door gebruik te maken van real-time Threat Intelligence is het Smart Protection Network ontworpen om aanvallen te vernietigen voordat ze schade maken. Gecombineerd met de XGen beveiliging, onderdeel van al de producten en diensten, blijven meer dan 500.000 organisaties wereldwijd beschermd.

Trend Micro Connected Threat Defense

Hoe we jou kunnen ondersteunen met Trend Micro oplossingen

Trend Micro Certified Professional

Wij houden niet van stilstaan en leren iedere dag weer bij. De security engineers van Flowerbed zijn getraind én gecertificeerd op het complete Trend Micro portfolio. Zo ben je verzekerd van de juiste kennis en beste implementaties. Ook als je Trend Micro ergens anders hebt aangeschaft willen wij graag onder de motorkap kijken. Met onze healthcheck geven wij de APK voor de systemen.

Meer weten

Wij helpen je graag verder en sparren graag over jullie behoeften.
Geef hieronder je contactgegevens en een korte omschrijving.