Wat wij óók voor jou kunnen betekenen

Wij proberen ons werk zo goed mogelijk te doen. Daarbij streven wij ernaar dat al onze klanten tot referenties worden.  Vooral door te doen

Onze consultants hebben elk hun specialiteit in beveiliging, netwerken, cloudoplossingen en data analyse. Zij zijn jouw partner en zullen er alles aan doen om jouw organisatie te helpen om zijn volle potentieel te bereiken. Ze nemen de volledige verantwoordelijkheid voor je project en staan te popelen om de meest uitdagende projecten aan te pakken. Lees hieronder meer over de ervaringen van andere relaties die je zijn voorgegaan.

Referenties

Rust op de werkvloer en grip op onze trams

‘De aanleiding voor deze samenwerking was helder: we waren volop bezig met digitalisering. Zo wilden we onder andere meer inzicht in waar onze trams op bepaalde momenten reden. Ook de combinatie waarin twee voertuigen aan elkaar gekoppeld konden worden en het verkrijgen van inzicht in de tramnummers speelde een belangrijke rol.’ Aan het woord is Kees van de Groep, Procesbeheerder Materieel bij trambedrijf Beheer en Onderhoud, onderdeel van de Provincie Utrecht, domein mobiliteit. ‘Tot dan toe kon het bijvoorbeeld gebeuren dat er een melding over een tram kwam, maar dat we niet wisten welk nummer deze tram had. Je kunt je voorstellen dat dit lastig is. Zeker als je weet dat we maar liefst 30 trams hebben rondrijden. Kortom, we hadden behoefte aan grip.’

Mooie samenwerking

‘We werkten inmiddels al een jaar of twee met Flowerbed samen en dat beviel goed. Het bedrijf verzorgde ons bestuurderssysteem al, waardoor trambestuurders gemakkelijk met elkaar konden communiceren’, aldus Kees. ‘En sinds we het innovatieve dashboard van Flowerbed gebruiken loopt het allemaal nóg een stuk soepeler. Als er een storing is dan weten we nu precies waar een voertuig zich bevindt om het probleem op te lossen. Dat kan gaan om een monteur die fysiek op die plaats zijn werk moet doen, maar ook om uitleg richting een bestuurder die bepaalde handelingen uit moet voeren als er zich een storing voordoet. Die handelingen moeten specifiek in een bepaalde volgorde gebeuren; als je dat niet goed doet moet er een reset plaatsvinden. Omdat toevalligerwijs het materieel óók nieuw is, is dat soms nog best wennen voor de bestuurder. Maar doordat we nu over een oneindige schat van actuele data beschikken, is een en ander vaak snel opgelost’, aldus Kees.

Stap voor stap de security uitgebreid

“Wij zijn de zorgspecialist voor meer dan 1400 cliënten en hun familieleden in de gemeenten Dronten, Lelystad en Zeewolde. Onze medewerkers en vrijwilligers zorgen er dagelijks voor dat senioren zo lang mogelijk kunnen leven op de manier waarop zij dat willen,” legt Hoofd Automatisering Harko Aris uit. “Niemand wil afhankelijk worden van zorg. Het liefst worden we allemaal gezond oud. Maar er kan een tijd komen dat je hulp nodig hebt. Dan is Coloriet er om te helpen. Dat doen we door middel van thuishulp, thuiszorg, wijkverpleging, woonzorgcentra en ons behandelcentrum. Ook beschikken we over meerdere accommodaties waar mensen indien nodig tijdelijk kunnen verblijven. Onze ruim 1200 medewerkers en 600 vrijwilligers werken dus zowel in een vaste omgeving, als op locatie. Waar ze ook werken, ze moeten toegang hebben tot de gegevens van de cliënten. Dit zijn gevoelige gegevens die dus zo goed mogelijk beveiligd moeten worden.”

Beheer en security speerpunten voor CROW

CROW is één van de partijen die ervoor zorgt dat in Nederland de infrastructuur, de openbare ruimte en het verkeer en vervoer goed geregeld is. “We zijn een kennisplatform, eind jaren ’80 opgericht door overheden en partijen in de wegenbouw en verkeerstechniek. Het idee was dat op ons platform kennis kon worden uitgewisseld over innovatie en ontwikkeling, zodat niet steeds een partij van voren af aan moest beginnen. Onze belangrijkste kracht daarin is neutraliteit,” legt Glenn Polman uit. Hij is Hoofd Digitale Innovatie, een afdeling die de laatste jaren erg ontwikkeld is. “De afgelopen 5 jaar hebben we gezien dat er steeds meer tooling is ontwikkeld als het gaat om reisinformatie. Denk aan OV-apps, verkeersinformatie apps, enz. Die maken allemaal gebruik van data geleverd door vervoersbedrijven en overheden. Daar kun je niet zomaar toegang tot geven. CROW is als het ware de tussenpersoon: Op ons platform kunnen de tools geplaatst worden en de benodigde data opgevraagd. Wij zorgen voor de veilige omgeving die daarvoor nodig is. Dat doen we onafhankelijk en neutraal. Wij gaan niet over inhoud, wij zorgen alleen dat de keten van informatievoorziening mogelijk is.”