Wat wij óók voor jou kunnen betekenen

Wij proberen ons werk zo goed mogelijk te doen. Daarbij streven wij ernaar dat al onze klanten tot referenties worden.  Vooral door te doen

Onze consultants hebben elk hun specialiteit in beveiliging, netwerken, cloudoplossingen en data analyse. Zij zijn jouw partner en zullen er alles aan doen om jouw organisatie te helpen om zijn volle potentieel te bereiken. Ze nemen de volledige verantwoordelijkheid voor je project en staan te popelen om de meest uitdagende projecten aan te pakken. Lees hieronder meer over de ervaringen van andere relaties die je zijn voorgegaan.

Referenties

Stap voor stap de security uitgebreid

“Wij zijn de zorgspecialist voor meer dan 1400 cliënten en hun familieleden in de gemeenten Dronten, Lelystad en Zeewolde. Onze medewerkers en vrijwilligers zorgen er dagelijks voor dat senioren zo lang mogelijk kunnen leven op de manier waarop zij dat willen,” legt Hoofd Automatisering Harko Aris uit. “Niemand wil afhankelijk worden van zorg. Het liefst worden we allemaal gezond oud. Maar er kan een tijd komen dat je hulp nodig hebt. Dan is Coloriet er om te helpen. Dat doen we door middel van thuishulp, thuiszorg, wijkverpleging, woonzorgcentra en ons behandelcentrum. Ook beschikken we over meerdere accommodaties waar mensen indien nodig tijdelijk kunnen verblijven. Onze ruim 1200 medewerkers en 600 vrijwilligers werken dus zowel in een vaste omgeving, als op locatie. Waar ze ook werken, ze moeten toegang hebben tot de gegevens van de cliënten. Dit zijn gevoelige gegevens die dus zo goed mogelijk beveiligd moeten worden.”

Beheer en security speerpunten voor CROW

CROW is één van de partijen die ervoor zorgt dat in Nederland de infrastructuur, de openbare ruimte en het verkeer en vervoer goed geregeld is. “We zijn een kennisplatform, eind jaren ’80 opgericht door overheden en partijen in de wegenbouw en verkeerstechniek. Het idee was dat op ons platform kennis kon worden uitgewisseld over innovatie en ontwikkeling, zodat niet steeds een partij van voren af aan moest beginnen. Onze belangrijkste kracht daarin is neutraliteit,” legt Glenn Polman uit. Hij is Hoofd Digitale Innovatie, een afdeling die de laatste jaren erg ontwikkeld is. “De afgelopen 5 jaar hebben we gezien dat er steeds meer tooling is ontwikkeld als het gaat om reisinformatie. Denk aan OV-apps, verkeersinformatie apps, enz. Die maken allemaal gebruik van data geleverd door vervoersbedrijven en overheden. Daar kun je niet zomaar toegang tot geven. CROW is als het ware de tussenpersoon: Op ons platform kunnen de tools geplaatst worden en de benodigde data opgevraagd. Wij zorgen voor de veilige omgeving die daarvoor nodig is. Dat doen we onafhankelijk en neutraal. Wij gaan niet over inhoud, wij zorgen alleen dat de keten van informatievoorziening mogelijk is.”

Security gebaseerd op best practices

“Wij werken met en verwerken gevoelige data voor lokale overheden. Voor ons is ‘security by design’ ontzettend belangrijk. Juist dat is de kracht van Flowerbed Engineering; zij weten wat werkt en zorgen ervoor dat wij op een veilige manier kunnen werken,” vertelt Erwin van Leiden, Afdelingsmanager ICT van Syntrophos. Syntrophos is een gemeenschappelijke regeling van de gemeenten Brielle, Hellevoetsluis, Nissewaard en Westvoorne. “Voor deze gemeenten verzorgen wij alle ICT oplossingen, zowel werkplekken als een ICT omgeving waar meerdere applicaties van de gemeenten op draaien,” legt Van Leiden uit. Dat houdt onder meer in dat het team van Syntrophos support levert voor de ruim 1850 (digitale) werkplekken en het beheer van onder meer twee datacenters uitvoert, waarop meer dan 80 procent van alle applicaties draaien. “Daarnaast verzorgen we een belangrijke taak op het gebied van geo-diensten. Alle geodata die verzameld wordt – onder meer uit luchtfoto’s, landmetingen en dergelijke – beheren wij ook. Dit is vaak gevoelige data waarop gemeentelijk beleid gevormd wordt. Niets is dus zo belangrijk als het goed beveiligen hiervan.”