Flowerbed Engineering BV Kenaupark 31 2011 MR HAARLEM, NL 023 – 512 5310 info@flowerbed.nl

Registratie
KvK Amsterdam                : 34351594
ABN AMRO RC-rekening.  : NL69 ABNA 0598.0744.49
ABN AMRO G- rekening    : NL79 ABNA 0995 0248 47
BTW-nummer                    : NL821092194B01
D.U.N.S. nummer              : 489506475

Supportdesk 023 – 512 5314

Portal: supportdesk portal

Sales: verkoop@flowerbed.nl

Algemene voorwaarden

Flowerbed Engineering is gevestigd aan het Kenaupark 31 op een mooie centraal gelegen locatie in de stad Haarlem, op loopafstand van het CS Haarlem.
Wij ontvangen je daar graag en beschikken over voldoende mogelijkheden tot parkeren van je auto, zowel op eigen terrein, alsook via ons Parkline abonnement.

Vanwege COVID-19 is er beperkte bezetting op kantoor, echter daarmee genoeg ruimte om op veilige afstand van elkaar nog altijd een goed gesprek te kunnen voeren.

Al onze collega’s zijn goed bereikbaar via telefoon, e-mail, Microsoft Teams, alsook via onze supportdesk en direct in staat je te woord te staan. Heb je een vraag die je telefonisch ons wilt stellen, Julia de Wit staat je graag te woord op ons algemene telefoonnummer 023 – 512 5310.​

Flowerbed kantoor
Kantoor aan het Kenaupark Haarlem

Waar kan je ons vinden

Kenaupark 31, 2011 MR HAARLEM

Met de auto vanaf (A9):

Navigatie ‘Tuinstraat haarlem’

Volg de rechterrijstrook bij het knooppunt Halfweg-Knooppunt Rottepolderplein om de borden A200 richting Halfweg/ Amsterdam/ Haarlem te volgen

Neem op de rotonde de afslag naar A200 richting Haarlem. Vervolg Amsterdamsevaart tot aan t-splitsing, vervolgens rechts, eerste links, over de brug rechts, weg vervolgen langs het water, bij Parklaan (2e straat links) linksaf.

Vervolgens kom je aanrijden op de Parklaan richting uw eindbestemming Kenaupark 31. Net voor aankomst kunt u rechtsaf de Tuinstraat in, vervolgens bij het tweede witte pand links (met aangebouwde serre) kunt u aan de rechterkant op het parkeerterrein parkeren.

Met het Openbaar Vervoer:

Komt je met de trein, verlaat dan het Centraal Station Haarlem richting het centrum. Vervolgens sta je op een groot plein waar vandaan ook alle bussen aankomen en vertrekken.

Vervolg je route na uitkomen van het CS naar rechts richting Hotel Lion d’Or. Loop door, langs het hotel en neem de eerste straat rechts (Kenaustraat). De 2e straat is het Kenaupark.  Sla links af richting nummer 31.

*) Het Kenaupark is een park in het centrum van Haarlem. Het maakt deel uit van het bolwerk in de verdedigingswerken rond de oude stad. Het park is in 1865 ontworpen door Jan David Zocher. Het is genoemd naar Kenau Simonsdochter Hasselaer die in het beleg van Haarlem een rol van betekenis speelde.

In 1867 bouwde de Nederlandsche Maatschappij voor Grondcrediet uit Amsterdam de monumentale reeks van negen herenhuizen aan de oostzijde en de twee villa’s aan de zijhuizen. In de begintijd resideerden in deze herenhuizen aanzienlijke Haarlemse families zoals Pahud de Mortanges, Burgemeester Van Lennep en Rasch . Er zijn nu voornamelijk kantoren in gevestigd, waaronder die van Flowerbed.

(bron:wikipedia)

Kenaupark Haarlem

Als je gewoon een vraag wilt stellen